Wie zijn wij ?

Team NL : Edward en Marijke & kinderen


Edward :


Ik ben geboren en getogen Surinamer. Ik heb in Suriname zowel op de lagere school als op de middelbare school gezeten. Hieraan heb ik mooie herinneringen opgebouwd bijvoorbeeld met mijn vrienden in de scouting, kamperen in het bos of voetballen op straat maar ook de trips naar het binnenland.

Mijn vader, tantes, ooms, neven, nichten en vrienden wonen nog altijd in Suriname. Ik kom ieder jaar meerdere keren in Suriname om mijn vader, familie en vrienden te bezoeken maar ook om te genieten van het land. In 1999 ontmoette ik Marijke en vanaf die tijd gaan we samen naar Suriname. Onze kinderen komen er vanaf dat ze 3 maanden oud zijn en we nemen ze overal mee naar toe, zo zorgen we dat alles wat wij aanbieden geschikt is voor alle leeftijden.

Iedereen de terugkomt uit Suriname spreekt over de prachtige natuur en het ongedwongen en open contact met de locals. Wij delen deze ervaring graag met jou. Tijdens al onze trips en tours maak je kennis met ons mooie Suriname en heb je contact met echte Surinamers. Wij doen dit in een reis op maat. Jij bepaalt dus jouw eigen route en tempo.


Marijke :


Ik heb Edward leren kennen in 1999. Toen kende ik Suriname helemaal niet. Edward vroeg me of ik zijn land wilde leren kennen waarop ik natuurlijk meteen ja zei. Vervolgens stelde hij een verblijf van 3 weken bij zijn ouders voor. Dit vond ik best spannend en heb gevraagd of we van die 3 weken minimaal 1 week de jungle in konden gaan. Zo gezegd zo gedaan. Ik vond (en vind) het geweldig om de jungle in te varen, dit blijft iedere keer weer een overweldigende ervaring !! Dit doen we dus al meer dan 20 jaar, ieder jaar één of meerdere keren naar familie maar ook naar de plantages en de jungle. Ook met onze kinderen, vanaf hun geboorte zijn zij altijd meegegaan.

Ik bekijk Suriname net wat meer door een Europese bril, de bril van onze meeste reizigers, hierdoor begrijp ik de wensen en behoeftes die er zijn vaak goed. De combinatie met de kennis en ervaring van Edward als Surinamer en mijn Europese blik blijkt een hele goede. Veel reizigers komen enthousiast terug en worden dan ook, net als ik, een beetje verliefd op Suriname !


Januari 2024 Travelsuriname op de vakantiebeurs in Utrecht :

Team SU : ons eigen Surinaamse team ter plekkeNaast het Nederlandse team hebben wij een Surinaams team ter plekke waarmee we nauw samenwerken. Dit team regelt alle operationele zaken in Suriname : zij doen de airport pick-up en zijn tevens contactpersoon in Suriname. Ook werken wij met eigen, kundige, gidsen die een aantal van onze tours uitvoeren, hierdoor zijn de lijntjes kort en weten wij alle ins en outs van deze tours, wel zo handig. Al onze gidsen spreken Nederlands en kunnen boeiend vertellen !


Je eigen combi


De combinatie van vrij zijn maar toch wel iets hebben geregeld en natuurlijk een contactpersoon hebben in een onbekend land is voor ons de perfecte combinatie gebleken. Bij ons hoef je dus niet vast te zitten aan een door een ander vooraf uitgestippelde reis. Je kunt je eigen invulling aan je reis geven met daarbij gebruik makend van onze expertise. We hopen dat je net zo van het prachtige Suriname zult genieten als dat wij dat iedere keer weer doen.

Hier een paar kiekjes uit ons eigen foto-album

happy family
Fay luiaard
DSC06937
Brownsberg 1
Brownsberg 2
Brownsberg3 3
DSC05028
DSC05653
DSC05855
DSC06745
Fay en Raf
98
vliegtuig
Coalkreek
Colakreek2
Kabalebo
Kabalebo2
Wat zeggen onze klanten:
anke groen
1 maand geleden

Suriname is prachtig, vooral wat betreft de natuur (vogels, apen, luiaards, planten, regenwoud,.....). En eigenlijk nog maar heel weinig toeristen.
Travelsuriname zorgt voor een onbezorgde reis. Tijdens je reis heb je whattsapp-contact en kan je al je vragen stellen met supersnel antwoord. Je kiest je eigen reis-onderdelen, zoals fietsen, tochten naar het binnenland, rivierexcursie, relax-tijd, etc... Logistiek loopt het allemaal op rolletjes.

Bekijk meer
Floria Nijhof
1 maand geleden

Teruggekomen uit Suriname kijken we terug op een veelzijdige en avontuurlijke reis waarin we kennis hebben mogen maken met de prachtige natuur en cultuur van het land. Voor het eerst hebben we voor een vakantie gebruik gemaakt van een reisbureau en dat is ons heel goed bevallen. Onze luchtvaartmaatschappij voerde diverse vluchtwijzigingen door, maar dit vormde voor ons dankzij Marijke geen probleem; ze paste ons reisschema daar telkens op aan. Doordat we volledig ontzorgd werden, hebben we volop van Suriname kunnen genieten. Marijke, dankjewel hiervoor!

Bekijk meer
Loes Fokker
3 maanden geleden

Fantastic trip to the heart of the Amazon, thanks to Travelsuriname. Every detail of our 3-week dream vacation was organized, without headaches we could just lean back and enjoy. We will definitely book with you next time!

Bekijk meer
Julie Visser
4 maanden geleden

Samen met mijn oma een reis door Suriname gemaakt. We zijn super fijn geholpen door Travelsuriname. Het was tot in de puntjes geregeld, goede gidsen, fijne hotels en duidelijke informatie. De communicatie met Marijke was snel en fijn. Het zorgde voor een relaxt gevoel tijdens de indrukwekkende reis door Suriname!

Bekijk meer
wim delrue
4 maanden geleden

Toen onze zoon besliste om op buitenlandse stage te gaan naar Suriname, kriebelde het bij ons om
hem achterna te gaan. We wisten echter heel weinig over het land en via internet kwamen we bij
Travelsuriname terecht. We waren onmiddellijk enthousiast over het ruime en gevarieerde aanbod
aan mogelijkheden om Suriname te gaan ontdekken. Na een online contact met Marijke waren we
helemaal overtuigd. Zij stelde daarna een reis op maat op waarbij rekening gehouden werd met onze
vragen en met het bezoek aan onze zoon. Alles werd piekfijn afgesproken en we ontvingen op
voorhand een mooi uitgewerkte planning.
Tijdens ons verblijf in Suriname verliep alles heel vlot. Ter plaatse maakten we kennis met een
topteam aan gidsen en chauffeurs die altijd stipt op tijd waren en ons onderweg met veel passie over
hun mooi land wisten te vertellen. We leerden veel bij over de geschiedenis van Suriname in
Paramaribo, we genoten van de rust op Seliba, we vielen van de ene verwondering in de andere in
Kabalebo,… Ondertussen volgde Marijke onze reis mee op vanuit Nederland en konden we haar
steeds via WhatsApp contacteren indien nodig.
Met heel veel dank aan Travelsuriname keerden wij na een zorgeloze vakantie terug met een grote
koffer mooie herinneringen!

Bekijk meer
Rozemarijn De Greeuw
6 maanden geleden

Nadat we Marijke op een reisbeurs in Amsterdam hadden leren kennen besloten met Travelsuriname onze reis naar Suriname te maken. Fijne organisatie met persoonlijke service! Tijdens het indelen van de reis fijn direct contact en tijdens de reis duidelijke info via whatsapp. Zo reis je zelf maar wordt toch alles netjes geregeld. Het was erg mooi!

Bekijk meer

WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen