Jouw reis, jouw route, jouw tempo


Bouw je eigen Suriname vakantie :

wij helpen graag !


Bij ons kun je een deel van je Suriname vakantie vastleggen door middel van Suriname vakantie blokken zodat je vrij bent om ergens langer te blijven als je dat wilt. Je kunt je eigen route en tempo bepalen maar je hebt wel de zekerheid tijdens je Suriname vakantie van een paar vastgelegde overnachtingen in Paramaribo en daarbuiten (bij mensen thuis of in een hotel), een betrouwbaar contactpersoon ter plaatse, een goede gids, en eventueel een auto en vlucht. Je hoeft je Suriname vakantie dus slechts voor een deel bij ons vast te leggen, hoe groot dat deel is bepaal je zelf !


Geen vaste groep, geen vast programmaWat leuk dat je hebt gekozen voor een Suriname vakantie!! Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van jouw Suriname vakantie. Wij hebben zelf veel trips en tours gedaan tijdens onze Suriname vakanties en helaas zijn we ook wel eens teleurgesteld thuisgekomen. Teleurstelling over de kwaliteit van de trip is vreselijk en dat willen we een ander besparen. Wij bieden alleen die trips waar wij persoonlijk en onze reizigers goede ervaringen mee hebben. In het prachtige Suriname zul je zeker gaan genieten van de warmte, de cultuur, de natuur, de mensen, de muziek en het eten.


                            


Kies uit ons aanbod van korte blokkenBevalt het, dan boek je tijdens je Suriname vakantie extra nachten bij.Hierdoor bepaal je dus ook de mate waarin jij zelf invulling geeft aan je Suriname vakantie. Want bij reizen hoort vrij zijn, je eigen tempo kunnen bepalen en genieten! Wanneer je Suriname niet of nauwelijks kent, is het fijn een "back-up" te hebben aldaar. Het is prettig bij iemand terecht te kunnen, iemand met ervaring en goede tips over "where to go and what to do". Heel relaxed is het dat iemand dit voor jouw Suriname vakantie al heeft uitgezocht ! Bekijk ons aanbod op Bouw je Suriname vakantie :of kijk eens bij Extra tours en trips, bel of mail gerust voor meer informatie, of bekijk de Filmpjes om een indruk te krijgen. We proberen een zo'n compleet mogelijk beeld te geven van Suriname, Paramaribo, de verblijven en de mensen.

Garantie


Travelsuriname is aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Dit garantiefonds biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo'n veilig gevoel als u bij een van de aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus! De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers.Wat zeggen onze klanten:
anke groen
1 maand geleden

Suriname is prachtig, vooral wat betreft de natuur (vogels, apen, luiaards, planten, regenwoud,.....). En eigenlijk nog maar heel weinig toeristen.
Travelsuriname zorgt voor een onbezorgde reis. Tijdens je reis heb je whattsapp-contact en kan je al je vragen stellen met supersnel antwoord. Je kiest je eigen reis-onderdelen, zoals fietsen, tochten naar het binnenland, rivierexcursie, relax-tijd, etc... Logistiek loopt het allemaal op rolletjes.

Bekijk meer
Floria Nijhof
1 maand geleden

Teruggekomen uit Suriname kijken we terug op een veelzijdige en avontuurlijke reis waarin we kennis hebben mogen maken met de prachtige natuur en cultuur van het land. Voor het eerst hebben we voor een vakantie gebruik gemaakt van een reisbureau en dat is ons heel goed bevallen. Onze luchtvaartmaatschappij voerde diverse vluchtwijzigingen door, maar dit vormde voor ons dankzij Marijke geen probleem; ze paste ons reisschema daar telkens op aan. Doordat we volledig ontzorgd werden, hebben we volop van Suriname kunnen genieten. Marijke, dankjewel hiervoor!

Bekijk meer
Loes Fokker
3 maanden geleden

Fantastic trip to the heart of the Amazon, thanks to Travelsuriname. Every detail of our 3-week dream vacation was organized, without headaches we could just lean back and enjoy. We will definitely book with you next time!

Bekijk meer
wim delrue
4 maanden geleden

Toen onze zoon besliste om op buitenlandse stage te gaan naar Suriname, kriebelde het bij ons om
hem achterna te gaan. We wisten echter heel weinig over het land en via internet kwamen we bij
Travelsuriname terecht. We waren onmiddellijk enthousiast over het ruime en gevarieerde aanbod
aan mogelijkheden om Suriname te gaan ontdekken. Na een online contact met Marijke waren we
helemaal overtuigd. Zij stelde daarna een reis op maat op waarbij rekening gehouden werd met onze
vragen en met het bezoek aan onze zoon. Alles werd piekfijn afgesproken en we ontvingen op
voorhand een mooi uitgewerkte planning.
Tijdens ons verblijf in Suriname verliep alles heel vlot. Ter plaatse maakten we kennis met een
topteam aan gidsen en chauffeurs die altijd stipt op tijd waren en ons onderweg met veel passie over
hun mooi land wisten te vertellen. We leerden veel bij over de geschiedenis van Suriname in
Paramaribo, we genoten van de rust op Seliba, we vielen van de ene verwondering in de andere in
Kabalebo,… Ondertussen volgde Marijke onze reis mee op vanuit Nederland en konden we haar
steeds via WhatsApp contacteren indien nodig.
Met heel veel dank aan Travelsuriname keerden wij na een zorgeloze vakantie terug met een grote
koffer mooie herinneringen!

Bekijk meer
Hein Greven
1 maand geleden

Wat een goed georganiseerde reis hebben we gehad, in een land waar flexibiliteit de essentie is. We hebben dankzij het team van Travelsuriname kunnen ontspannen (hangmatteren) en genieten van natuur, geschiedenis en mensen van dit schitterende land.

Bekijk meer
Ilsemarie Samson
1 maand geleden

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Goed verzorgde accomodatie en trips. De chauffeurs waren eigenlijk ook gidsen. Doordat we zoveel hebben gedaan, hebben we enorm veel gezien en ervaren. De updates (met info over tijd van vertrek of dat wij opgehaald werden) via de app vonden wij erg fijn.

Bekijk meer

WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen