google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ s473ecgg67pk.surinametravel.nl. gv-hldinam3hvocvl.dv.googlehosted.com RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
 

Kom je ons ook bezoeken op één van onderstaande beurzen ?


Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Amsterdam

Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst.Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

‘Bijzonder’ betekent ook dat u voorbij geloodst wordt aan toeristische ‘highlights’ die u uit een gids kunt halen maar door middel van maatwerk die facetten van een land leert kennen die een kenner u alleen kan vertellen Kom bij ons langs,
wij staan bij stand 89.

Beurs van Berlage, 5 en 6 januari 

Openingstijden Vakantiebeurs Bijzondere reizen :  

zaterdag 5 januari:            11.00 - 20.00 uur

zondag 6 januari:              10.00 - 18.00 uur
Vakantiebeurs Utrecht

Voor veel mensen is de Vakantiebeurs Utrecht een perfecte plek om informatie over een nieuwe vakantiebestemming te kunnen verzamelen. Kom persoonlijk met ons kennis maken en laat ons meer vertellen over wat Suriname u als vakantieland te bieden heeft. Wij zijn zelf geboren en getogen Surinamers, wij kennen het land dus van binnenuit, hierdoor weten wij als geen ander wat het land te bieden heeft en kunnen wij putten uit een authentiek en volledig aanbod van de mogelijkheden in Suriname. Mocht u een combinatiereis  willen, bijvoorbeeld een combinatiereis naar de Antillen, Frans Guyana en/of Guyana, dan is dat ook mogelijk.

Van 9 tot en met 13 januari 2019 staan wij op de vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. 

Kom bij ons langs, wij staan bij in Hal 11, stand OP19

Openingstijden Vakantiebeurs 

donderdag 10 januari:       10.00 - 17.30 uur

vrijdag 11 januari:             10.00 - 17.30 uur 

zaterdag 12 januari:          10.00 - 20.00* uur

zondag 13 januari:            10.00 - 17.30 uur

 

* Ook dit jaar is de Vakantiebeurs op zaterdag tot 20.00 uur geopend. We maken deze avond extra feestelijk met nog meer entertainment en een internationaal activiteitenprogramma.