Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Hotel Royal Torarica

Royal Torarica is een synoniem voor exclusiviteit, luxe en zakendoen in hartje Paramaribo.

Royal Torarica is het meest luxueuze en prestigieuze hotel in Suriname dat u zult aantreffen. Hoewel het hotel uitermate geschikt is voor zakenmensen, kan ook de vakantieganger die overvloedige luxe verlangt er perfect terecht.

Dit chique hotel met haar unieke glazen liften, hoge plafonds met een sterrenhemel van licht, brengt u exclusieve één-op-één service, originaliteit, moderne ‘state of the art’ vergaderruimten, high speed internet en een zwembad in stijl. In Royal Torarica voelt u zich als gast gewaardeerd. 

Royal Torarica biedt de moderne zakengast of vakantieganger een gevarieerd en ruim aanbod aan zeer luxe hotelkamers met of zonder terras en een subliem uitzicht.

De 105 hotelkamers zijn onderverdeeld in Standard rooms met of zonder terras, Deluxe Rooms met of zonder terras en de Junior Suites. Allen beschikken over het aangename uitzicht op onze tuin, het zwembad, de Surinamerivier en Wijdenboschbrug of de mooi aangelegde voortuin van Royal Torarica en het bruisende uitgaanscentrum. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram