Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Krasnapolsky

Krasnapolsky wordt op dit moment verbouwd. Tot 2023 zijn hierdoor geen kamers beschikbaar.


Hotel Krasnapolsky maakt onderdeel uit van Kersten Hospitality Division (opgericht in 1973). Krasnapolsky heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend hotel in Suriname en is door zijn karakteristieke uitstraling een herkenbaar en onlosmakelijk deel van de binnenstad van Paramaribo geworden.

Hotel Krasnapolsky beschikt over 84 kamers die stuk voor stuk door hun inrichting, uitstraling, faciliteiten en uitzicht tot de mooiste hotelkamers van Suriname gerekend mogen worden. De comfortabele, ruime kamers creëren een rustgevende sfeer om na een actieve dag heerlijk te ontspannen. De fraaie kamers zijn onderverdeeld in de categorieën Standaard, Executive en Suite.

Met een schitterend uitzicht over de binnenstad van Paramaribo is een duik nemen in het op de derde etage gelegen zwembad een onvergetelijke ervaring. Het zwembad is een rustgevende oase in het bruisende centrum en beschikt over een schitterend terras waar u een drankje of een snack/maaltijd kan eten. Het zwembad is elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram