Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route,jouw tempo

Kookworkshop


Gezellig koken, met een glaasje wijn (of iets anders) binnen handbereik, dat is de basisgedachte van deze kookcursus. Een pom, bojo of lekker ouderwetse moksi alesi, u kiest en onze kok begeleidt u terwijl u deze zelf bereidt. 

Na het koken zullen wij gezamenlijk de bereide gerechten gebruiken, met de nodige glaasjes vruchtensap. Een kookcursus duurt, afhankelijk van de gerechten, 2 tot 4 uur. De workshops worden thuis bij de kok gehouden of in een guesthouse, waardoor u een authentieke sfeer beleeft.

Optie  Palepu             € 30,00

Basisworkshop waarbij u 1 hoofdgerecht en 1 snack bereidt en een glaasje water nuttigt. 
Optie Tamarinde         € 42,00

Tijdens deze workshop kookt u 2 hoofdgerechten en krijg je een glaasje soft of sap.Optie Antroewa           € 65,00

De meest avontuurlijke optie is het Antroewa pakket. Hierbij gaat u voor de start van de Surinaamse kookcursus mee met de gids om boodschappen te doen voor de verschillende gerechten die bereid zullen worden. Op de markt krijgt u uitgebreid uitleg over de verschillende soorten fruit en groente. Behalve de Centrale Markt gaat u ook de Djoeka Wojo markt in, dit is een boslands creoolse markt waar medicinale planten en oliën worden verkocht.Vervolgens kunt u op de kooklocatie twee gerechten bereiden onder het genot van een lekker glaasje sap/soft (limonade).

Meer weten ? 
google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ s473ecgg67pk.surinametravel.nl. gv-hldinam3hvocvl.dv.googlehosted.com RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
Opbellen
E-mail
Info