Kookworkshop


Gezellig koken, met een glaasje wijn (of iets anders) binnen handbereik, dat is de basisgedachte van deze kookcursus. Een pom, bojo of lekker ouderwetse moksi alesi, u kiest en onze kok begeleidt u terwijl u deze zelf bereidt. 

Na het koken zullen wij gezamenlijk de bereide gerechten gebruiken, met de nodige glaasjes vruchtensap. Een kookcursus duurt, afhankelijk van de gerechten, 2 tot 4 uur. De workshops worden thuis bij de kok gehouden of in een guesthouse, waardoor u een authentieke sfeer beleeft.

Optie  Palepu             € 30,00

Basisworkshop waarbij u 1 hoofdgerecht en 1 snack bereidt en een glaasje water nuttigt. 
Optie Tamarinde         € 42,00

Tijdens deze workshop kookt u 2 hoofdgerechten en krijg je een glaasje soft of sap.Optie Antroewa           € 65,00

De meest avontuurlijke optie is het Antroewa pakket. Hierbij gaat u voor de start van de Surinaamse kookcursus mee met de gids om boodschappen te doen voor de verschillende gerechten die bereid zullen worden. Op de markt krijgt u uitgebreid uitleg over de verschillende soorten fruit en groente. Behalve de Centrale Markt gaat u ook de Djoeka Wojo markt in, dit is een boslands creoolse markt waar medicinale planten en oliën worden verkocht.Vervolgens kunt u op de kooklocatie twee gerechten bereiden onder het genot van een lekker glaasje sap/soft (limonade).

Meer weten ? 
google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ s473ecgg67pk.surinametravel.nl. gv-hldinam3hvocvl.dv.googlehosted.com RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]