Hotel Torarica heeft verschillende kamers :

Standard Room :

Naast uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, zijn onze Standard Rooms ook ontworpen met de focus op het bieden van alle moderne gemakken en faciliteiten. 

De kamers bieden een prachtig uitzicht op onze charmante tropische tuin en schitterend zwembad, of een uitnodigend uitzicht op de fantatische ambiance van het zinderend stadsleven

Naast uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, zijn onze Standard Rooms ook ontworpen met de focus op het bieden van alle moderne gemakken en faciliteiten.

De kamers bieden een prachtig uitzicht op onze charmante tropische tuin en schitterend zwembad, of een uitnodigend uitzicht op de fantatische ambiance van het zinderend stadsleven. 

De Standard Terrace Room

De Standard Terrace Room biedt u dezelfde luxe en comfort als de Standard Room met als extra bijkomstigheid: een prachtig privéterras met uitzicht op het zwembad en de tropische tuin.

Hier kunt u met uw partner in de avonduren nog even nagenieten van de dag of ’s morgens met een kopje koffie heerlijk wakker worden.

De Executive Room

De Executive Room is ruimer van opzet dan de Standard Room en biedt daarom nog meer bewegingsvrijheid.

Met uitzicht op het gezellige zwembad en de weelderige tropische tuin heeft deze hotelkamer de perfecte ambiance om heerlijk te ontspannen.

De Executive Terrace Room

De Executive Terrace Room biedt u dezelfde luxe, comfort en ruime opzet als een Executive Room.

Bij deze sfeervolle kamer treft u een prachtig privéterras met uitzicht op het zwembad en weelderige tropische tuin, waar u met uw geliefden in de avonduren nog even kunt nagenieten van de dag of         ’s morgens met een kopje koffie wakker kunt worden.


 
google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ s473ecgg67pk.surinametravel.nl. gv-hldinam3hvocvl.dv.googlehosted.com RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
Opbellen
E-mail
Info