Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Ééndaagse 4x4 wheel drive tour

Eén daagse tour: ‘Savanne Trail’  


Programma

Een dagtour vol spannende en avontuurlijke belevingen. Je maakt kennis met offroading door zelf achter het stuur te zitten. Je komt voor diverse uitdagingen te staan, je geniet intens van alle ervaringen en aanschouwd de prachtige natuur. 
Om 07:00u word je opgehaald vanaf je verblijfslocatie. Net buiten de drukte van het Surinaams verkeer maak je kennis met de 4x4 voertuigen, reisgenoten en de gids. De basisvaardigheden voor het terreinrijden en de veiligheidsinstructies worden aan je uitgelegd zodat je vertrouwd raakt met het avontuur dat je te wachten staat. 
Na een korte pauze ga je samen met je reisgenoten en gids op pad. Binnen een uur bevind je je in de savanne. De savanne geeft veel uitdagingen zoals grote waterplassen, heuvels en diepe kuilen waarmee je de vaardigheden van het off road rijden kunt uitproberen. Na de lunch vertrek je via 'the hole' en 'the swamp' terug naar de vertreklocatie van de savanne trail. Om 17:00u ben je weer terug bij je verblijfslocatie.  
Inbegrepen tijdens de tour: - Vervoer vanaf verblijfslocatie naar startpunt tour Busiwagi v.v. - Lunch  - Drinkwater/ frisdrank 
Zelf meenemen: - Bescherming tegen de zon; pet, zonnebril, zonnebrandcrème e.a. - Zwemkleding - Goede gebonden sandalen\schoeisel - Geldig rijbewijs - Fototoestel Tijdens de tour kun je een tas van max. van 20 liter meenemen. De tas wordt in een stofdichte en waterdichte box geplaatst. 
 
Let op: je wordt vies tijdens de tour!! 

v.a.135,- p.p.

Wil je liever 2 dagen ? Dat kan ook ! Kijk dan hier.

  

) rijbewijs

– Fototoestel (waterdicht hoesje is aan te bevelen)
– Voorgaand de tour kun je de inhoud van je tas in een waterdichte box van 20 liter overladen/ plaatsen.

et op: Je wordt vies tijdens de tour!!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram