Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

De kleine historie

De Kleine Historie is een guesthouse met een huiselijke sfeer. Dit guesthouse bevindt zich in de historische binnenstad van Paramaribo. De levendige, gezellige Waterkant en het Onafhankelijkheidsplein zijn op nog geen 5 minuten loopafstand van dit prachtige gebouw. Guesthouse De Kleine Historie is niet alleen perfect voor groepsreizigers en gezinnen, maar ook iedereen die een simpel en aangenaam verblijf wil in het centrum van Paramaribo.

Dit guesthouse heeft eenvoudige maar nette kamers. Er wordt dagelijks schoongemaakt en je krijgt elke dag schone handdoeken. Elke kamer is weer anders ingedeeld. Ze zijn allemaal voorzien van ventilatoren. Op elke etage is een gedeelde douche met warm/koud water en toilet. Het ontbijt wordt in de ontbijtruimte geserveerd. Op het balkon tijdens de warme dagen in de stad heerlijk relaxen, je kijkt dan uit over de straat.

Faciliteiten

Je kunt genieten van het uitzicht vanaf het terras, puzzelen in de gemeenschappelijke lounge/televisieruimte of een wandeling maken door de tuin. Gratis WIFI is beschikbaar in de gehele accommodatie en tegen een kleine vergoeding kun je gebruikmaken van de wasserij diensten.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram