Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route,jouw tempo

Cultuur.

Tijdens deze trips kun je kennis maken met de bewoners in de jungle van Suriname. De oorspronkelijke bewoners van Suriname, de inheemsen, ook weli Indianen genoemd en de Marron bevolking (afstammelingen van gevluchte slaven die zich hebben gevestigd in het bos).

Vaak staat er een wandeling op het programma door het lokale dorp waardoor je een goede indruk krijgt van hoe de mensen in het bos leven.  Daarnaast zie je welke gewassen ze verbouwen op hun 'kostgrondjes' en wat ermee wordt gedaan. Ook krijg je informatie tijdens een wandeling door het bos over de medicinale werking van de planten. Dansen, zingen en muziek maken hoort bij het dagelijks leven van de Surinamers. Als je op bezoek bent bij de binnenlandse bevolking is de kans groot dat je wordt uitgenodigd voor een gezellige dans- en muziekavond.


 
google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ s473ecgg67pk.surinametravel.nl. gv-hldinam3hvocvl.dv.googlehosted.com RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
Opbellen
E-mail
Info