Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Bird Paradise

Dit geheime vogelparadijs ligt op ongeveer een half uurtje rijden vanaf het centrum van Paramaribo. Het is nog niet ontdekt door de vele toeristen en een waar paradijs is het. Dit geldt zeker voor vogelaars en natuurlijk ook voor kinderen. Heb je geen tijd of zin om een lange tocht naar het binnenland te maken om die ene vogel of kikker of slang te zien dan kun je hier uitstekend terecht. Het is alsof je in het oerwoud van het binnenland loopt maar hier heb je de garantie heel bijzondere vogels en andere dieren van dichtbij te zien.

Eric Graanoogst is de eigenaar en vertelt vol liefde en passie tijdens een tour van ongeveer 2 uur over de dieren die op Bird Paradise te zien zijn. Bird Paradise kun je vergelijken met de vlindertuin van Artis, maar dan met voornamelijk vogels, tropische Surinaamse vogels die vrolijk rondvliegen terwijl jij ze kunt ontdekken tussen de bomen. Wanneer je op 1 van de bankjes heel stil gaat zitten bestaat de kans dat de vogels juist naar jou toekomen !

Naast deze vogeltuin heeft Dhr. Graanogst ook nog grote volières waar hij Ara's, toekans, reigersoorten en zelfs 2 harpij-arenden heeft. Maar ook andere dieren als kikkers, slangen, schildpadden een ocelot en op een eilandje achteraan op het erf leven een paar aapjes, sommige aapjes zijn zeer blij je te zien en spelen graag met de bezoekers.

Dhr. Graanoogst is een ware dierenliefhebber en heeft veel kennis op allerlei gebied. Hij neemt deel aan fokprogramma's voor dierentuinen in Europa en hij fokt zelf zeldzame vogelsoorten. Hij wordt ondersteund door de staat maar krijgt ook vaak dieren die hulp nodig hebben of zijn gevonden door de plaatselijke bevolking.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram