Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route,jouw tempo

Surinat

Op maar 25 km van het centrum van Paramaribo tref je Surinat aan, hier kun je rust vinden, een actieve vakantie houden en met Surinat als thuisbasis Suriname verkennen.


Luxury Resort Surinat is in 2007 gevestigd in de prachtige bossen van Domburg.

Respect voor zowel de natuur als de mens staan centraal bij Surinat. De eigenaren zijn Nederlanders die de natuur van Suriname - het tropisch bos, vogels en apen van het Amazone gebied -, de rijke historie, het heerlijke klimaat en het bruisende Surinaamse leven toegankelijk willen maken voor een breder publiek.

De omgeving van Domburg is o.a. voor vogelspotters, fietsers en wandelaars een goede locatie.

Het terrein beschikt over comfortabele bungalows voorzien van o.a. een airco, kitchenette of keuken, WiFi / internet, er is een overdekte ontmoetingsruimte, conferentiezaal, zwembad, een jacuzzi, visvijvers, speeltuin voor de kinderen en een Wellness Center. Verder kun je in de grote tuin de natuur ontdekken.

Meer weten ?

 
google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ s473ecgg67pk.surinametravel.nl. gv-hldinam3hvocvl.dv.googlehosted.com RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
Opbellen
E-mail
Info