Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 9 Awaradam (Helaas tijdelijk niet mogelijk)

Naar de Marrons diep in het oerwoud

Wil je de kern van Suriname beleven ga dan tijdens je vakantie op jungletour ! Awarradam Jungle Lodge & Spa, werd gebouwd door een aantal lokale dorpelingen. Dit kleine idyllische eiland, verborgen in het Amazone regenwoud, aan de voet van de Awarradam stroomversnelling, ligt met de boot op een half uur afstand van het laatste dorp in het woongebied van de Saramaccaners, de grootste Marron gemeenschap in Suriname. De Marrons zijn afstammelingen van slaven die van de plantages gevlucht zijn en erin slaagden om leefgemeenschappen te vestigen in het Amazone regenwoud.


Deze historische feiten maken Awarradam een ideale plek om tijdens je vakantie te bezoeken, niet alleen voor natuurliefhebbers, maar ook voor degenen die meer willen weten over de West-Afrikaanse cultuur zoals het is gebleven in Suriname. Een onvergetelijke ervaring tijdens deze tour is een nachtrondvaart, onder de eindeloze sterrenhemel, die je brengt naar het nabijgelegen dorp Kosindo waar je kennis gaat maken met de lokale bevolking. Deze tour is aanbevolen voor alle mensen die willen genieten van het ongerepte regenwoud en meer willen leren over de cultuur van de Saramaccaners.

Inbegrepen in de tour:
Vervoer per vliegtuig, maaltijden en sap (geserveerd tijdens de maaltijden), accommodatie, touractiviteiten, Nederlands en Engels sprekende gids.

Duur van de tour:
4 of 5 dagen.

Vertrek:
Maandag en Vrijdag.    

Prijzen v.a. 654,- (zie  Prijzen)         

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram