Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 6: Bergendal (Helaas tijdelijk niet mogelijk)

Bijkomen in luxe en op bezoek bij de Marrons

Het resort Bergendal bevindt zich in de natuurlijke omgeving van het tropisch regenwoud en biedt een prachtig rivieruitzicht waardoor je tijdens je vakantie volop kunt genieten van de rust en de vreedzame sfeer. Het resort, met aandacht voor eco-toerisme, neemt zijn verantwoordelijkheid met betrekking tot de bescherming en duurzame ontwikkeling van de waardevolle ecologische rijkdommen en de grote biodiversiteit in en rondom het resort, heel serieus. Lokale gemeenschappen met hun unieke culturele erfgoed, trotse tradities en intrigerende volkslegendes, zijn actief betrokken bij elk aspect van het resort en dragen bij aan de charme en de gastvrijheid van Bergendal Suriname.

Het resort is met recht luxe te noemen.Comfortabele accommodatie, klasse faciliteiten en een voortreffelijk restaurant, complimenteren smaakvol de natuurlijke omgeving van het tropische regenwoud en het prachtige rivieruitzicht, waardoor je ten alle tijden volop kunnen genieten van de rust en de vreedzame sfeer. Alle lodges zijn vrijstaand en voorzien van veel comfort. Het uitzicht van elke lodge is prachtig, soms kijk je uit op de rivier maar er zijn ook hoger in het bos gelegen lodges waardoor je meer uitkijkt over het bos. 

Tijdens je vakantie ga je genieten van de rust, het heerlijke infinity zwembad en de uitstekende keuken, ook kun je hier een wandeltocht maken door een nabij gelegen Marrondorp onder leiding van een gids. Verder zijn er allerlei activiteiten te boeken zoals een kanotocht of de tokkelbaan waarbij je over de rivier "vliegt".

Prijzen zonder overnachting v.a. 25,- (zie  Prijzen )

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram