Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 21 Brownsberg - Stone Island.

Bewonder de natuur op zijn best en kies voor een tour naar een van de populairste binnenlandse bestemmingen van Suriname: de Brownsberg tweedaagse tour. Bij de tweedaagse tour naar Brownsberg brengt Travel Suriname u niet alleen naar Brownsberg maar ook naar Stone Island.

 

Veel afwisseling

Bij de Brownsberg tweedaagse tour ziet u al gauw dat dit een tocht is met veel afwisseling. U kunt tijdens de Brownsberg tweedaagse tour namelijk veel mooie dieren spotten waaronder de acht Surinaamse apensoorten, verschillende vogelspinnen, kikkers, konkonnies (konijnen), vogels, slangen en nog veel andere dieren. Het Brownsberg natuurreservaat biedt ook schitterende uitzichten over het Brokopondo stuwmeer en het tropisch regenwoud. Van hieruit kunt u met name mooie foto’s en videobeelden maken. Diep vanuit het woud hoort u het indrukwekkende geluid van brulapen.

Op Brownsberg kunt u tijdens de tweedaagse tour ook avontuurlijke wandelingen maken naar de verschillende, prachtige watervallen. Na een spannende wandeltocht, kunt u onderaan de berg genieten van een heerlijke, natuurlijke massage van de watervallen. Na afloop klimmen we voldaan weer naar boven voor een lekkere Surinaamse lunch.

Brownsberg tweedaagse tour

Het Brownsberg natuurreservaat dat bij deze tweedaagse tour wordt bezocht, ligt op ongeveer drie uur rijden van Paramaribo. Dit natuurreservaat dat ongeveer 12000 hectare bestrijkt ligt in het district Brokopondo. Tijdens de tweedaagse tour naar Brownsberg ziet u dat dit natuurreservaat deel uitmaakt van het Amazonegebied. In de vrije natuur ziet u behalve verschillende diersoorten ook tal van bomen en planten.

De gids vertelt onderweg het verhaal van energie- en bauxietwinning en het verhaal van de transmigratiedorpen die u passeert. Na een leuke, actieve dag op Brownsberg rijden we tijdens deze tweedaagse tour naar Stone Island waar u kunt overnachten op een bed of in een hangmat. Op Stone Island kunt u gaan zwemmen, mooie wandelingen maken of lekker relaxen in een hangmat. Tijdens deze tour gaan we ook varen op het stuwmeer en heeft u de kans om vele vogels te spotten.

Prijzen

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram