Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 2 Paramaribo op de fiets.

Fietsend zie je het meest !

Tijdens je vakantie is het handig Paramaribo zo snel mogelijk te kennen. Je leert de stad heel snel en goed kennen door dit al fietsend te doen ! Fietsen in Suriname is heel goed mogelijk. Bij dit blok krijg je 2 nachten in een guesthouse/B&B en een fietstour door en rond Paramaribo. Dit blok is eventueel aan te vullen met een airport pick-up.

De City-biketour duurt 3 uur en beslaat ongeveer 15 km. Je komt langs historische objecten in en rondom het stadscentrum van Paramaribo, dat door de UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen. We besteden aandacht aan monumenten (gebouwen en beelden), gebedshuizen (kerken, synagogen, moskeeën en tempels) en de oude indeling van de stad.  
Tijdens de fietstour nemen we natuurlijk ook een pauze en onder het genot van een hapje en drankje genieten we van het heerlijke tropische weer in Suriname!  

Naast fietsen in Paramaribo is het heel leuk om buiten de stad het land te verkennen. Vooral de districten Para, Wanica, Saramacca en Commewijne lenen zich er goed voor om ontdekt te worden op de fiets. Wij hebben ook leuke fietstochten voor je waarbij je tijdens je vakantie onderweg kunt overnachten in een goede gelegenheid.

Prijzen v.a. 95,- (zie  Prijzen )

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram