Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 17 : Pingpe 

Kamperen in de jungle

Tijdens deze 3 tot 6-daagse ‘jungle experience’ ontdek je de jungle van Suriname op een avontuurlijke wijze! Je kunt hier een paar dagen in lodges verblijven met korte boswandelingen, een bezoek aan het dorp en kaaimanspotten. Bekijk hier ons impressiefilmpje :

Maar je hebt ook de optie : "Back-to-Basic. Hierbij loop je vanuit het dorp Pingpe in ca. 4 uur, afhankelijk van het looptempo van de groep, naar een grote kreek. 

Tijdens het wandelen, maakt onze gids een pad vrij en waar nodig legt hij boomstammen neer om door kreekjes te kunnen lopen. De gids informeert je uitgebreid over de flora en fauna, de wijze waarop medicinale planten uit het bos worden gebruikt in dit gebied. Bij de kreek bevindt zich een provisorisch gebouwd kamp, waar je overnacht in een hangmat met klamboe. 

Aangekomen op kamp Anjoemara, kun je genieten van de geluiden van het oerwoud, baden in de sula (stroomversnelling), vissen of relaxen in een hangmat. Een avontuur waarbij je ’s avonds wellicht je eigen gevangen Anjoemara (vis) kunt eten. Tijdens deze experience beleef je de onaangetaste jungle op unieke wijze en vergeet je het leven daarbuiten!


Meer weten ?  

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram