Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 13 : Kabalebo

De ongekende schoonheid van Kabalebo

Diep in het compleet onbewoonde deel van het Amazoneregenwoud en dus alleen te bereiken per vliegtuig, ligt Kabalebo. Kabalebo Nature Resort biedt een uitzonderlijk hoog niveau van comfort, het is de meest luxe jungle-accommodatie van Suriname. Zelfs voor degenen met al heel veel reiservaring is dit een zeer bijzondere bestemming.  


Geef ons een paar dagen van je tijd, en wij geven je een onvergetelijke en bijzondere herinnering terug 

Kabalebo Nature Resort is een fantastisch hotel-lodge dat is gelegen aan de Kabalebo rivier in de westelijke regio van Suriname, 150 km verwijderd van de dichtstbijzijnde weg, een gebied van ongekende schoonheid. Dit resort wordt efficiënt beheerd en gerund door afstammelingen van de oorspronkelijke Indianen en Afrikaanse Marrons.  
In een wereld die snel beweegt biedt Kabalebo een welkome mix van ontspanning en ontdekking. De dagen hier zijn gevuld met avonturen in het regenwoud in combinatie met ontspanning. 

Kabalebo biedt een verrassend scala aan diensten en faciliteiten. Het gebied is zeer divers, een paradijs voor natuurliefhebbers. Regelmatig worden er capibara's, miereneters, reuzenotters en tapirs gespot. In de Kabaleborivier zwemmen enorme anjumara¹s en katvissen, een waar paradijs voor vissers !!

Voor de vogelliefhebbers is er veel te zien : onder andere ara's, harpijarenden, kolibri¹s en toekans. Mocht je wat actiever ingesteld zijn dan kun je kiezen uit diverse wandel- en kanotochten. En voor wie een echte fysieke uitdaging wil is er de beklimming van Misty Mountain. Na al die inspanning is het heerlijk ontspannen bij het zwembad of genieten aan de bar en het Surinaams menu in het restaurant. In het regenwoud zijn de dagelijkse agenda's, de stress en de tijd van het gewone leven heel ver weg.......  

Er zijn verschillende soorten accomodaties te reserveren van lodge tot tent ....

Kijk voor meer informatie :  lodges kabalebo

Prijzen v.a. 820,- (zie  Prijzen )

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram