Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 12 : 4x4 wheel

Op avontuur in een 4-wheel drive

Dit blok is bij uitstek geschikt voor de avontuurlijke reiziger. Hou jij van avontuur, uitdaging, natuur, adrenaline maar ben je niet bang om vies te worden ? Wil jij Suriname op een avontuurlijke manier beleven ? Dan is dit blok echt iets voor jou !

Je rijdt zelf in een 4x4 door de jungle. Samen met je reisgenoten en gids bedenk je oplossingen voor de uitdagingen van de natuur. Door de afwisseling van het programma is dit zeker ook geschikt voor vrouwen. Je moet wel minimaal 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Je gids legt je de basisvaardigheden voor het terrein rijden uit met de daarbij behorende veiligheidsinstructies zodat je snel vertrouwd raakt met het voertuig en het avontuur dat je te wachten staat. Kinderen (bij voorkeur ouder dan 12) kunnen ook mee, minimale lengte : 1.35 meter.

Bij dit blok zit een 4x4 adventure. Je kunt zelf aangeven hoe lang je dit avontuur wilt laten zijn : 1-daags, 2-1daags, 4-daags of zelfs een hele week. Bij dit blok zit de accommodatie en gids inbegrepen alsmede de maaltijden tijdens de trip.

programma ééndaagse 4x4 wheel drive

programma tweedaagse 4x4 wheel drive 

Prijzen v.a.134,- (zie  Prijzen )

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram