Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Laat je inspireren ......

Wij hebben geen reis A,B of C waaruit je moet kiezen. Iedereen is anders en heeft dus andere wensen. Het is dan ook niet fijn om een reis te moeten maken die iemand anders voor jou heeft bepaald. Toch is een voorbeeld soms wel makkelijk ....

Hieronder staan een paar voorbeelden van reizen die we hebben gemaakt voor reizigers van Travelsuriname. Dit zijn voorbeelden, geen standaardreizen. We verkopen alleen unieke op-maat gemaakte reizen, helemaal aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Gebruik deze reizen dan ook als voorbeeld, ter inspiratie van je eigen unieke reis.


1. Gezinsreis  

Deze reis hebben we gemaakt voor een gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen, van 11 en 13 jaar. Deze reis is heel erg leuk om te doen met kleinere of grotere kinderen, maar als stel is dit ook prima te doen.  

Bekijk hier de inspiratiereis Gezin2. Natuurreis

Deze reis hebben echte natuurliefhebbers gemaakt. Zij hebben in dit geval vooral gekozen voor de bouwstenen waar de nadruk op natuur ligt.

Bekijk hier de inspiratiereis Natuur 


 

3. Culturele reis 

Deze reis heeft een stel gemaakt dat zeer geïnteresseerd is in de culturele achtergrond van de verschillende bevolkingsgroepen die in Suriname leven. Tijdens deze reis veel cultuur in de brede zin van het woord.

Bekijk hier de inspiratiereis Cultuur 


 

4. Avontuurlijke reis 

Wil je een reis vol avontuur, midden in de jungle, in de natuur ? Dan is deze reis hier een goed voorbeeld van. Deze reis is gemaakt door een gezin met 3 oudere kinderen van rond de 20 jaar.                                       

Bekijk hier de inspiratiereis Avontuur 5. Luxe en comfortreis

Wil je een reis waarbij je Suriname echt leert kennen maar tegelijkertijd ook geniet van wat luxe en comfort dan is deze voorbeeldreis wellicht iets voor jou. Deze reis is gemaakt door 2 bevriende koppels. 

Bekijk hier de inspiratiereis Luxe en comfort 
6. Vogelreis (ook leuk voor niet-vogelaar)

Wil je een reis waarbij de nadruk ligt op vogels en vogelspotten, maar wel een reis die ook leuk is voor bijvoorbeeld een partner die een minder fanatieke vogelspotter is ? Dan is deze reis hier een goed voorbeeld van. Deze reis is gemaakt door een stel van rond de 60 jaar waarbij 1 persoon een vogelspotter is en de ander meer in algemene zin geniet van de natuur.

Bekijk hier de inspiratiereis Vogelspotten


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram