Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 19 Combinatiereis

Suriname met Curaçao en Aruba !

Eerst even bijtanken op de heerlijke tropische stranden van Curaçao/Aruba voordat je de jungle ingaat ? Of wil je juist eerst het groene Suriname beleven en op de terugweg nog wat uitrusten, luieren op het strand en snorkelen? Misschien wil je juist tijdens je verblijf in Suriname wel een weekje naar de eilanden ......

Dat kan heel goed ! Wij kunnen een paar blokken Suriname voor je boeken in combinatie met een vlucht en verblijf op Curaçao en Aruba !

 Hier een voorbeeld van het programma :

Dag 1 – Paramaribo- CuracaoVertrek vanaf Paramaribo naar Curacao. Aansluitend volgt transfer naar het Howard Johnson hotel voor je eerste overnachting. In de middag uren heb je vrije tijd om dit mooie eiland te verkennen. Een heerlijke stranddag op de witte zandstranden, een middag shoppen op de Handelskade of ontdek de historische binnenstad van Willemstad van Punda tot Otrabanda.

Dag 2 – Curacao

Na het ontbijt word je opgehaald voor een Island tour van 3 uren. Je ziet tijdens deze tour de mooie witte stranden van Westpunt, de trotse Curaçaose rum fabriek en een Dolfijnen show. Tegen de middag ben je vrij om wederom een wandeling te maken bij de winkel straten Punda of Otranbanda.  

Dag 3 – Curacao

Vandaag ben je vrij en kunt je een optionele tour doen of gewoon op het strand van Holiday beach luieren en genieten van het mooie zeezicht.

Dag 4 – Aruba

Vertrek naar Aruba, één van de drie ABC eilanden van de kleine Antillen en bekend als “One Happy Island”. Met een private bus word je gebracht naar het Hotel, Talk of the Town. Aruba kent een tropisch klimaat en het is er altijd zonnig. De gemiddelde temperatuur is er bijna 28 graden Net buiten het hotel kun je genieten van een uitzicht van de laag vliegende vliegtuigen aangezien het hotel is gesitueerd aan het begin van de landingsbaan van het vliegveld van Aruba . Tegenover het hotel kun je ook gebruik maken van een open strand. De hartelijkheid en gastvrijheid van de Arubaanse bevolking zal je tijdens deze dagen zeker niet ontgaan.

Dag 5 – Aruba

Na een heerlijk ontbijt word je opgehaald voor een 4 uren durende island tour. Je krijgt een volledige tour vanaf de California Light house tot de Baby beach op San Nicolas. Bij de light house heb je een overzicht over een deel van Aruba en de schone stranden. De aanwezige rotsen en een prachtig zicht op de zee spreekt voor zich. Een gids met een ruime kennis van het eiland zal je gedurende de tour de geschiedenis van Aruba bij brengen.  

Dag 6 – Aruba

Een vrije dag om je nogmaals de gelegenheid te geven te genieten van de schoonheid van Aruba. Dichtbij ligt "Downtown", de winkelstraat van Aruba waar er recentelijk gebruik kan worden gemaakt van een tram die dwars door de winkelstraat rijdt. Met deze gratis tram kun je naast de winkelstraat ook de kade van Aruba zien en genieten van de rit. 

Dag 7 – Paramaribo

Na het ontbijt kun je een laatste duik nemen bij het strand om dan om 4 uur in de middag uit te checken. Om 4.30 uur  word je opgehaald voor de incheck op de vlucht naar Paramaribo. Geschatte aankomst in Paramaribo is 00.00 uur.

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram