Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Blok 18 : Kasikasima 

Een echte jungle expeditie !


De Kasikasima jungle tour is een unieke,  ideale tour voor de avontuurlijke, natuurliefhebbers die een uitdaging niet uit de weg gaan. Je vliegt eerst van Paramaribo naar Palumeu, een jungle lodge gelegen langs de Boven Tapanahony rivier, dichtbij een Indiaans dorp met dezelfde naam. De volgende dag vertrek je per boot voor een 6 daagse tocht op de rivier door het Amazone Regenwoud. Het unieke van deze trip is dat je kennis zult maken met het ongerepte regenwoud, via de tocht op de Palumeu rivier over verschillende stroomversnellingen zul je varen en overnachten in kampjes, in hangmatten.

Je vertrekt vanuit het basiskamp, idyllisch gelegen aan de voet van de Sawaniboto stroomversnelling, voor een klimtocht naar één van de toppen van het granieten Kasikasima gebergte. Deze wandeling en klimtocht door het regenwoud duurt ongeveer 7 uren, heen en terug, waarbij je 1 uur op de top zult doorbrengen. Daar kun je het adembenemend uitzicht aanschouwen over het „dak‟ van het Amazone regenwoud. Dit zal je een hernieuwde energie geven voor het leven: Je voelt je “On Top of the World”. Je lichaam en geest kunnen alles in het leven weer aan!

Inbegrepen in de tour: transport per vliegtuig, maaltijden en sap (geserveerd tijdens de maaltijden), accommodatie, Nederlands- en/of Engelssprekende gids.

Duur van de tour: 5 of 8 dagen.

Vertrek 8-daagse tour: maandag, terugkeer maandag of vrijdag, terugkeer vrijdag.
Vertrek 5-daagse tour: maandag, terugkeer vrijdag.

* De 5 daagse tour is te boeken op aanvraag.

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram