Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

OXIGEN RESORTOxygen Resort is een ruim opgezet appartementen complex. Het ligt op ongeveer 10 min verwijderd van de binnenstad van Paramaribo. Vanwege de landelijke setting kenmerkt dit appartementen complex zich door het groen, de rust en de Surinaamse gastvrijheid. De tuinen zijn prachtig aangelegd bij dit complex, er zijn 2 zwembaden, speelruimtes voor kinderen en een lounge-hoek in de tuin.

Oxygen Resort biedt comfortabele en compleet ingerichte appartementen voor 2 en 4 personen en is daarom niet alleen interessant voor koppels maar zeker ook voor gezinnen en groepsreizigers die voor korte en/of langere tijd willen verblijven in Paramaribo.

Faciliteiten

Het Restaurant Moments is de belangrijkste aanwinst voor Oxygen Resort. In dit gezellige open houten restaurant bent u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Moments biedt een uitgebreide en gevarieerde keuken waar u in alle rust tot laat in de avond terecht kan. Het zwembad met uitkijk op groen landschap en de hangmatten onder de er naast gelegen prieeltjes, vormen de meest aantrekkelijke faciliteiten van Oxygen Resort.
Verder kunnen gasten onbeperkt gebruikmaken van het WIFI en wasmachine & droger faciliteiten.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram