Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

La petite maison

Dit gezellige kleinschalige hotel is gevestigd in een prachtig gerenoveerd koloniaal pand in de mooie historische omgeving van Paramaribo : de Waterkant, met uitzicht over de Suriname rivier. Het ligt vlakbij Fort Zeelandia en het Onafhankelijksheidsplein. Aan de overkant bevinden zich de gezellige eetstalletjes van de Waterkant. Hier kun je heerlijke saoto soep en saté bestellen of genieten van het uitzicht over de rivier.

La Petite Maison biedt twaalf comfortabele kamers aan, waarvan een aantal een prachtig uitzicht hebben over de rivier. De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon, koelkast, badkamer met douche/toilet met warm/koud water en draadloos internet. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het restaurant. Er is laundry service aanwezig. 

Hotel La Petite Maison is gevestigd op een unieke locatie in de binnenstad, dichtbij vele historische gebouwen.
Het ligt tevens dichtbij het winkelcentrum van Paramaribo met talloze mogelijkheden voor culturele activiteiten, entertainment, winkels, ontspanning en evenementen in de open lucht: iedere denkbare voorziening is in de buurt of zelfs op loopafstand. Het ligt allemaal binnen handbereik.

La Petite Maison biedt u twaalf rookvrije, comfortabele en luxueuze kamers.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram