Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo


 

Jouw reis, jouw route, jouw tempo

  

Bouw je eigen Suriname vakantie : wij helpen graag !  

Wat leuk dat je hebt gekozen voor een Suriname vakantie!! Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van  jouw Suriname vakantie. Wij hebben zelf veel trips en tours gedaan tijdens onze Suriname vakanties en helaas zijn we ook wel eens teleurgesteld thuisgekomen. Teleurstelling over de kwaliteit van de trip is vreselijk en dat willen we een ander besparen. Wij bieden alleen die trips waar wij persoonlijk en onze reizigers goede ervaringen mee hebben. In het prachtige Suriname zul je zeker gaan genieten van de warmte, de cultuur, de natuur, de mensen, de muziek en het eten. 

Geen vaste groep, geen vast programma.

Bij ons kun je een deel van je Suriname vakantie vastleggen door middel van Suriname vakantie blokken zodat je vrij bent om ergens langer te blijven als je dat wilt. Je kunt je eigen route en tempo bepalen maar je hebt wel de zekerheid tijdens je Suriname vakantie van een paar vastgelegde overnachtingen in Paramaribo en daarbuiten (bij mensen thuis of in een hotel), een betrouwbaar contactpersoon ter plaatse, een goede gids, en eventueel een auto en vlucht. Je hoeft je Suriname vakantie dus slechts voor een deel bij ons vast te leggen, hoe groot dat deel is bepaal je zelf!

BLOKKEN


Kies uit ons aanbod van korte blokken                 

Bevalt het, dan boek je tijdens je Suriname vakantie extra nachten bij. Hierdoor bepaal je dus ook de mate waarin jij zelf invulling geeft aan je Suriname vakantie. Want bij reizen hoort vrij zijn, je eigen tempo kunnen bepalen en genieten!  Wanneer je Suriname niet of nauwelijks kent is het fijn een "back-up" te hebben aldaar. Het is prettig bij iemand terecht te kunnen, iemand met ervaring en goede tips over "where to go and what to do". Heel relaxed is het dat iemand dit voor jouw Suriname vakantie al heeft uitgezocht ! Bekijk ons aanbod op  Bouw je Suriname vakantie :  of kijk eens bij  Extra tours en trips , bel of mail gerust voor meer informatie, of bekijk de  Suriname vakantie fotogalerij om een indruk te krijgen.. We proberen een zo'n compleet mogelijk beeld te geven van Suriname, Paramaribo, de verblijven en de mensen. 


Hoe werkt het  : 

Doe een aanvraag
Vraag een reisvoorstel aan op een moment dat jou uitkomt zonder dat je meteen aan verplichtingen of kosten vast zit.

Plan je reis
Marijke en/of Edward neemt contact met je op en samen stellen we een unieke reis samen, volledig op maat gemaakt.

Boek met garanties
Boek je reis met de financiële garanties van de VVKR/GGTO en betaal via onze Nederlandse bank.


Garantie

Travelsuriname is aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Dit garantiefonds  biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo'n veilig gevoel als u bij een van de aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram