Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

CORONA

Reisinformatie rondom het coronavirus

Het coronavirus heeft enorme impact op de reiswereld. We weten niet wat de nabije toekomst brengt, uiteraard hopen wij dat een aantal van onze geplande reizen dit jaar alsnog kan vertrekken. Luchtvaartmaatschappijen hebben protocollen opgesteld zodat wanneer we reizen, we dit op een verantwoorde manier kunnen doen. Vanzelfsprekend zal Travelsuriname deze protocollen volgen en ook de lokale coronamaatregelen die van toepassing zijn opvolgen

We staan in nauw contact met onze reizigers om hen in deze onzekere situatie zo goed mogelijk te informeren, het regelwerk uit handen te nemen en hen bij te staan. Voor de algemene reisinformatie rondom het coronavirus kun je op deze pagina terecht

Uiteraard staan we voor iedereen klaar en helpen we waar we kunnen. De gezondheid en veiligheid van onze reizigers staan hierin voorop.

De informatie wordt (indien nodig) regelmatig aangepast, zodat je continu op de hoogte bent. Mocht je een reis bij ons geboekt hebben en de situatie verandert dusdanig dat dat invloed heeft op jouw reis, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Lees hier : Wat te doen als het reisadvies van jouw bestemming wijzigt tijdens je vakantie?


Travelsuriname is o.a. aangesloten bij GGTO

GGTO

Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Over je geld hoef je je geen zorgen te maken. Travelsuriname is een financieel gezond bedrijf. Mocht er tóch een situatie ontstaan die ons bestaan in gevaar brengt, dan dekt de GGTO te allen tijde je uitgegeven reissom. Doe dus vooral je eventueel openstaande aan- of restantbetalingen binnen de op de factuur aangegeven data. Als betalingen nu niet plaatsvinden, zijn wij genoodzaakt om dit als een annulering te behandelen en worden er annuleringskosten aan je doorberekend. Voor de annuleringsvoorwaarden verwijzen wij naar onze voorwaarden op deze website.


Regeling Coronavouchers

De regeling rond het uitgeven van corona-vouchers, zoals de GGTO die op 26 maart 2020 heeft vastgesteld, wordt vanaf 1 juni 2020 met een periode van drie maanden verlengd, dus tot en met 31 augustus 2020.

Bij GGTO aangesloten reisorganisaties mogen hun klanten corona-vouchers blijven aanbieden als reizen vanwege corona-omstandigheden niet uitgevoerd kunnen worden.

Deze corona-vouchers blijven onder de garantieregeling van de GGTO vallen. Op de voucher-regeling blijven de op 6 april gespecificeerde voorwaarden van toepassing.   

Er moet een goede reden zijn waarom de geboekte reis niet plaats kan vinden. Dit kan zijn:

  1.  De jouw geboekte vlucht wordt niet uitgevoerd (Als de reiziger de vlucht zelf heeft geboekt dan geen  door de GGTO gedekte voucher worden uitgereikt); 
  2. - Het land van bestemming is nog gesloten op de inreisdatum;
  3. - De uitvoering van de reis in het land van bestemming in niet (goed) mogelijk .

Als deze zaken niet van toepassing zijn, kan de reis in principe wel uitgevoerd worden, en zal Travelsuriname als reisorganisator de reis dan ook NIET annuleren. Als de klant evengoed de reis niet wil maken, dan moet ze zelf annuleren en gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

 Zie voor meer informatie : https://www.stichting-ggto.nl/html/Laatstenieuws.asp 


Andere handige websites

* De informatie op bovenstaande websites is continue aan verandering onderhevig, Travelsuriname is niet aansprakelijk voor de getoonde informatie en adviezen op deze websites.

In de tussentijd zijn onze gedachten bij iedereen die direct of indirect te maken hebben met de gevolgen van dit virus en we hopen dat we door een goede samenwerking en solidariteit met elkaar uit deze crisis komen. Weet dat ook ons team ter plekke en alle Surinamers in de toeristenbranche zich enorm betrokken voelen bij onze reizigers en iedereen zullen bijstaan waar nodig. Laten we in deze bizarre tijd goed naar elkaar omkijken. Laten we positief blijven en laten we vooral durven te dromen. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram