Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo


Gastenboek

68 berichten op 4 pagina's
Aad Sinke
11-01-17 16:48:42
In oktober vorig jaar een fantastische reis in Suriname gemaakt. Paramaribo, Domburg en Kabalebo, allemaal fantastisch. De Vip service bij aankomst in Suriname is het geld meer dan waard, erg ontspannen aankomen op deze manier!
Kabalebo is zeker een aanrader. Deskundige medewerkers die een erg persoonlijk junglesafari programma proberen samen te stellen. Goede kamers met airco, een lekker zwembad om bij te ontspannen en heerlijk gegeten ook! De rust in Kabalebo is iets om met heimwee aan terug te denken.
Al met al top!
Aad en Stewart
Anna Zijlstra
10-01-17 12:37:36
We zijn net weer teruggekomen van een fantanstische reis naar Suriname. We waren samen met ons twee dochters van 6 en 9 die ook enorm genoten hebben. Veel verschillende indrukken opgedaan. We zijn heel goed geholpen door Marijke. Samen hebben we een leuke reis samengesteld. We zijn in Awarradam geweest om ook de cultuur van de marrons te kunnen zien en tot slot naar Kabalebo, prachtig resort, veel mooie tochten gemaakt, veel dieren en planten gezien onder begeleiding van een proffesionele gids. Eten en de kamers waren ook goed. Vooral de panormasuites waar je een mooi uitzicht hebt en ook de ruimte. Suriname heeft een speciaal plekje in ons hart gekregen en we komen zeker nog eens terug!
R. ten Wolder
05-01-17 16:25:06
We zijn net terug van een fantastische reis door Suriname. Een schitterend land dat zeker een bezoek waard is. Travelsuriname heeft ons heel goed geholpen. Zowel bij de voorbereiding als tijdens het verblijf in Suriname. Bij de voorbereiding werd d.m.v. telefonisch contact goed gekeken naar onze wensen. De jungletrip Anaula was voor ons het hoogtepunt ! Het voordeel van Travelsuriname is dat je niet alles tot op de minuut hoeft vast te leggen en gaandeweg de reis nog e.e.a kunt reserveren en advies vragen. Bedankt Marijke en rest van het team !
H Van Duijn
13-10-16 17:07:19
Wij zijn met 4 personen afgelopen zomer naar Suriname geweest met Travelsuriname. We hebben een rondreis gemaakt waarbij we zijn begonnen bij Bloemendaal, daarna hebben we door de plantages gefietst, gekampeerd in Pingpe en als laatste een binnenlandse tour naar Kabalebo gedaan. We hebben een fantastische reis gehad, hoewel niet goedkoop. Travelsuriname heeft ons uitstekend en eerlijk van advies voorzien. Heel fijn dat we tijdens het verblijf in Suriname contact konden houden met Travelsuriname.

H. van Duijn
Sandra en Jeroen De Boer
22-08-16 17:22:54
Wijn zijn gezin met 2 kinderen en we wilden graag naar Suriname. Wij waren nooit eerder is Suriname geweest en zochten daarom advies van een Surinamespecialist die ook buiten kantooruren beschikbaar is. Na overleg met Marijke hebben we wat tours geboekt en een hotel. De courtesytreatment op het vliegveld bij aankomst was heerlijk. De tours Warsppakreek, Brownsberg en Awaradam waren indrukwekkend. Heel bijzonder dat je Nederlands kunt spreken met de lokale mensen in de jungle.
Travelsuriname heeft ons prima geholpen. We zullen zeker bij ze terugkomen bij een volgende reis!

Sandra en Jeroen uit Amersfoort
Philip en Kristien BAERT-GHEYSEN
06-06-16 14:54:00
Heel toevallig zijn wij bij Travelsuriname terechtgekomen, toen we op zoek waren op een goede manier om naar dit prachtig tropisch land te reizen.
Ons dochter is daar aan een stage bezig en we hadden haar graag eens opgezocht. Alleen is Suriname voor ons, Belgen, één grote onbekende waarvan we enkel ongeveer wisten waar het lag én dat ze er Nederlands praten.

Na eerst bij een bekend reisbureau te zijn langs geweest en enkele andere ‘specialisten’ te hebben gecontacteerd die we via internet vonden, stelden we vast er een heel ervaringsdeskundig bureau actief is voor Suriname: Travelsuriname.

Voor onze relatief korte reis naar dit onbekend land was de hulp van dit heel goed geïntroduceerd reisbureau onontbeerlijk.
We kwamen weliswaar in een heel gastvrij land terecht in een toeristische dalperiode, maar toch wilden we er 'zoveel mogelijk' uit halen.
Vandaar dat het handig is, te weten dat er bij aankomst al meteen iemand is in de luchthaven die je opwacht, waardoor je meteen en vlot door douane- en controleformaliteiten geloodst wordt.

Hetzelfde geldt voor het vlotte en heel persoonlijke transport naar Parimaribo: heel efficiënt en aangenaam.

De informatie vooraf van Travelsuriname liet ons toe om al voor het vertrek voor een paar excursies te reserveren, zodat we bij aankomst al meteen een duidelijke planning van ons verblijf hadden én wisten, waar we nog een gaatje hadden om op andere aanbiedingen in te gaan. Dat een simpel mailtje vanuit het hotel naar Travelsuriname dan volstaat om hierop in te tekenen, geeft rust en meer tijd om echt te genieten.

En je betaalt graag een klein extraatje voor de goeie service.

Ook de geregelde opvolging, tijdens het verblijf, via mail door Marijke van Travelsuriname geeft vertrouwen.

Wij zijn blij dat we Marijke en haar bureau gevonden hebben!

Kristien en Philip – Ledegem – België
06/06/2016
Dennis J
30-04-16 20:16:40
Dennis J. Utrecht maart 2016
Wij hebben gekozen voor Travelsuriname omdat ze zelf ervaring hebben opgedaan met de tours en accommodaties die ze aanbieden. Via een collega die zelf ook goede ervaringen heeft met Travelsuriname kwamen wij aan hun website. Hun website is overzichtelijk en je kunt diverse blokken boeken. We hebben via hen een airport pick-up, stadstour en fantastische tour geboekt naar Awaradam. Beide waren zeer goed verzorgd. Tijdens de rit van het vliegveld naar de Guesthouse werden we goed bijgepraat door Floyd.
Paramaribo is echt een bijzondere stad en het binnenland was echt geweldig. Het is een oase van rust en natuur. Het verblijf in het regenwoud is basic maar prima verzorgd. De hemel is zo helder dat je s ’avonds satellieten kunt zien voorbij vliegen. De geluiden van het Amazone woud zijn zeer indrukwekkend.
rene m.
26-04-16 09:21:50
Wij zijn met 2 volwassenen naar Palumeu geweest : Het programma was zeer afwisselend, prima excursies en tijd voor je zelf. Over alles was nagedacht. De jungle-lodge was prima ! De begeleiding door de gidsen was top en Palemeu zelf is indrukwekkend.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram