Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo


Gastenboek

63 berichten op 4 pagina's
Heleen en Ruud de Sevaux-Harbers
23-04-18 22:27:17
beste Marijke, met heel veel plezier kijken we terug op een prachtige reis naar Suriname. Met jouw hulp zijn we tot een goede keus gekomen voor de trips die we konden maken en de bijbehorende accommodatie. Het voelde meteen goed en je had gerichte adviezen en tips nav de vragen die we stelden. En daarna kwam alles helder op papier bevestigd thuis. Tijdens de reis was je voortdurend betrokken en ons steeds een stapje voor als we iets nodig hadden. Hierdoor liep alles op rolletjes, en hebben we heerlijk kunnen genieten van dit mooie en boeiende land!
We kijken er met heel veel voldoening op terug, en willen je graag aanbevelen voor eenieder die Suriname wil ontdekken. nogmaals veel dank!
Ruud en Heleen
Mw. van den Berg
31-03-18 14:07:05
Hoi Marijke, ben inmiddels weer thuis na een heerlijke reis en nu inmiddels ook weer een nieuwe mobiel. Ik wil jou en Edward bedanken voor het goede contact tijdens de reis en het anticiperen op wijzigingen. Heel flexibel en adequaat. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen die naar SU willen gaan. Nu helaas eerst praktische zaken en info verzamelen die ik allemaal kwijt ben geraakt die op telefoon stonden. Tot een volgend bezoek aan SU. Groetjes K. vd Berg
Cécile Jan Terry en Jules Cappetti
03-02-18 19:23:53
Beste Marijke en Edward, We hebben enorm genoten van een fantastische reis naar Suriname. We waren er al eerder geweest, maar de begeleiding van Travel Suriname heeft ons geholpen met het samenstellen van een goede trip voor 10 dagen. De hulp en flexibiliteit van Marijke bij onverwachte omstandigheden was geweldig. Daardoor konden wij ontspannen genieten van dit prachtige land met zijn vrolijke, aardige en lieve inwoners. De adviezen waren prima op maat. Hartelijk dank voor de prettige samenwerking, Jan, Cécile, Terry en Jules.
Peter en Irene Louman
13-01-18 16:10:06
Wij kwamen bij toeval op de site van travel Suriname terecht en nadat wij Marijke en Edward bij ons thuis ontmoet hadden was het gevoel zo goed dat wij besloten onze reis verder door hen te laten coördineren. Wij hadden zelf al een aantal ideeën maar natuurlijk wil je altijd teveel.
op advies vlogen wij met SLM en echt je bent in Suriname zodra je in het vliegtuig zit.
De hele vlucht is een en al gezelligheid van mensen die elkaar weer ontmoeten.
Bij aankomst hadden wij courtesy service en dit is uiterst relaxed, geen rij,geen hitte maar overal achter langs en op je gemak met een drankje wachten tot je koffers voor je klaarstaan
Daarna stond er keurig iemand op ons te wachten die met ons nog even langs een telefoonwinkel en een pin automaat reed voordat we afgezet werden bij guesthouse Famiri.
Ik moet zeggen de hele reis liep zo soepel, logistiek zat het goed in elkaar en we hebben veel gereisd maar in een prima volgorde en met rustmomenten ertussen zodat je niet constant onderweg bent. Bigi Pan was geweldig, zelfs voor mensen die niets met vogels hebben,
Bloemendaal heerlijk relaxed, bij Andre en Selientje ons eerste oerwoud gevoel en toch wel
ons hoogtepunt de Gran Rio Tour, beschreven in het reisblad Columbus als " voorbij het point of no return" zover mogelijk het Surinaamse binnenland in.Dit is echt een geweldige ervaring vanaf het moment dat je het vliegtuigje instapt back to basic met een goede verzorging erbij.
Een ervaring om nooit te vergeten met als topgids Sensie. Zeker boeken als je ooit die kant opgaat.
Verder is Suriname een land met aardige mensen, heerlijk eten en een ontspannen sfeer.
Wij hadden nog een paar wensen waar we niet aan toe gekomen zijn en gaan dan ook zeker op korte termijn nog een keer terug.
Marijke en Edward bedankt voor de goede zorgen en een perfect georganiseerde reis.
Suriname tot ziens.
Irene en Peter
mart en nora schrieken
10-01-18 16:41:48
In December zijn mijn vrouw en ik 3 weken via Travelsuriname naar dit wonder schone land geweest. Het was onze eerste keer naar Suriname, prachtig!!
Alles wat ze zeggen over surinamers is waar, een trots en uiterst vriendelijk volk. Verder konden wij ons geen betere en persoonlijker reis-bedrijfje wensen dan dat van Edward en Marijke.
Als vogelaar heb ik elke dag genoten, heel erg bedankt voor de super verzorging van de reis voor deze 60++.
Rob en Marion vd Ment
08-01-18 20:44:40
In december zijn we met Travelsuriname naar Suriname gegaan. Voor ons was het de eerste keer naar Zuid-Amerika. We hebben een prachtige reis gehad. Samen met Edward hebben een heel goed schema in elkaar gezet. Alles was uitstekend geregeld. Het land is overweldigend mooi, de mensen zijn vriendelijk en je kunt er gewoon Nederlands spreken. Het hoogtepunt van onze reis was de trip naar het binnenland, dit zou ik zo over willen doen. Travelsuriname hield constant contact met ons wat heel fijn was, je kunt ze echt altijd bellen of appen en ze staan zowel in Nederland als in Suriname voor je klaar. Bedankt voor alle tips en goede zorgen !
Rob en Marion
Arthur en Sylvia Goetstouwers
10-11-17 11:15:54
Een hele leuke, mooie reis achter de rug!
Heerlijk, interessant, mooi, vriendelijk, reden om terug te gaan, lekker eten, relaxed. Dat is wat bij ons opkomt als we denken aan onze reis naar Suriname. In totaal zijn we er twee weken geweest. Niet al te lang. Maar we hebben heel veel gezien en gedaan. Het programma was perfect in elkaar gezet. Mooi afwisselend. Stad, reizen door het land, natuur, jungle, van luxe naar basic en weer terug. Alles zat er in. Onverwacht heeft Suriname ons hart een beetje gestolen. Dus wie weet gaan we nog een keer terug. Want gaandeweg wilden we meer zien. En als we dan gaan, gaan we weer met een gerust hart met travelsuriname. Het verschil wordt gemaakt in de persoonlijke aandacht, het meedenken in het uitstippelen van de reis en het enthousiasme van Marijke.
fam. Sande
22-09-17 17:25:24
Beste Marijke, we vinden dat je de vakantie perfect hebt geregeld voor ons. Alles was perfect uitgestippeld, alles op tijd en naar ons idee hebben we echt de hoogte punten van Suriname gezien.
Dat je dit in zo'n kort tijdsbestek hebt kunnen regelen is echt geweldig. Iedere keer als we contact met je opnamen gaf je heel snel een reactie. Het bepalen van de reis is mede hierdoor heel goed en snel verlopen.
We hopen dat jij het druk gaat krijgen, maar wat wij ook heel bijzonder vonden was dat het land nog niet toeristisch is. Je voelt je nu nog welkom en je kunt heel makkelijk en goed contact krijgen met de lokale bevolking. Vooral in het binnenland was dit heel bijzonder. We denken dat als Suriname heel toeristisch gaat worden dat dit anders zal worden.
Het was heel attent dat je via Whatsapp gedurende de reis contact met ons hebt gehouden. Vandaag is ons fotoboek binnen gekomen. We kijken echt terug op een fantastische vakantie.
p. Hautekiet
10-09-17 13:47:31
Een maandje naar Suriname met onze 2 kinderen (13 en 15 jaar). Wij houden van een actieve vakantie en samen hebben we die met Marijke opgebouwd. Er werd goed geluisterd naar onze wensen zodat de reis prima in elkaar zat. 4-dagen fietsen, 5 dagen Danpaatie met een 3-daagse jungletocht. Tweedaagse kanotocht gevolgd door een tweedaagse tocht met de jeeps (de busiwagi). Daarna 5 dagen naar Palumeu. Om tot slot af te ronden in Berg en Dal. Tussendoor hadden we af en toe een rustdag in Parimaribo.
De activiteiten waren één voor één zeer goed gereorganiseerd. We hadden telkens ook prima gidsen.
Genieten van de jungle met al zijn facetten. ‘Overleven’ in de jungle, je eigen vis gaan vangen, je toekan klaarmaken, zwemmen in de rivieren, leren over planten en dieren van de jungle door de gidsen die echt één zijn met de natuur,…
Prachtig fietsen door de natuur. Een geweldige jeeptocht met een fantastische gids. Slangen vasthouden, feesten met de inheemse bevolking,… Te veel om allemaal op te noemen.
Wat hebben wij genoten! Wat een prachtige reis!
Natasja Van oerle
22-08-17 17:28:03
Beste Marijke en alle anderen die onze reis onvergetelijk hebben gemaakt,

We zijn zojuist teruggekomen van ons avontuur in Suriname. Marijke heeft onze reis geheel naar onze wensen samengesteld en alles was tot in de puntjes verzorgd. De courtesy service op de luchthaven is n echte uitkomst!! Danpaati heeft ons hart gestolen , dit mini paradijs diep in de jungle is Adembenemend mooi en gastvrij. We hebben sprakeloos naar de sterrenhemel gekeken. Alleen de geluiden van de jungle in het sterrenlicht genietend in de korjaal, mooier dan dit wordt het niet!! We hebben genoten in de verfrissende sulas! Piranha gevangen en gegeten. De wandelingen en uitjes met aquavichi ( Frits) en Gabriël waren uniek. Het eten was er heerlijk! Kortom; het paradijs bestaat echt en wij mochten er zijn! Daarna heerlijk n paar dagen rustig ademhalen van al dat natuurgeweld in het lieflijke Groningen! Anouska is super lief en gastvrij. Ze had een bezoek aan de luiaarden opvang voor ons geregeld. Nog n paar dagen cultuur kunnen snuiven in Paramaribo met n avontuurlijke 4x4 trail als kers op de slagroom. Wij komen terug naar Suriname, dat staat vast!
Marijke heeft ons perfect begeleid, niets was teveel en alles kan. Onze grote dank daarvoor !
Dirk, Natasja en de meiden
marianne martens
10-08-17 17:16:28
Beste Marijke,
we hebben genoten van het mooie Suriname, vreemd dat er zo weinig toeristen naar toe gaan.
Vooral de fietstocht van 2 dagen Commewijne route en Danpaati en Kabalebo zijn echte aanraders.
Dank voor de goede tips en zorgen, wij raden TravelSuriname zeker aan. Succes met jullie bedrijf.
Groet marianne en lex.
Joke Agterbos
19-05-17 18:55:17
Van 5 tot 10 mei de 6-daagse back to basic tour gedaan in Pingpe. Het was geweldig!Genieten van de natuur, de geluiden, de rivier en de geweldige mensen daar.

De reis was door Travelsuriname goed geregeld. Het was een heel gezoek om voor 1 persoon iets met vertrekgarantie uit Paramaribo te vinden. Marijke heeft het gevonden en stond voor alle vragen bijna 24 uur per dag paraat. Petje af!!!!
M. Hariko
10-04-17 21:45:41
Wij zijn net terug van een fantastische reis naar Suriname ! Wat een prachtig onontdekt land is dat ! Travelsuriname heeft ons prima geholpen. Het guesthouse waar we zaten was uitstekend gekozen, onze kinderen hebben zich prima bij het zwembad vermaakt. De uitstapjes en het fietsen waren superleuk. Het hoogtepunt van onze reis was de reis naar het binnenland: Kabalebo ! alles was tot in de puntjes geregeld. Heel fijn dat we thuis alles van tevoren naar onze wensen hebben kunnen vastleggen, in goed overleg met Travelsuriname. Het was misschien niet de goedkoopste reis maar zeker één van onze mooiste !
Fam. Dieleman
22-03-17 20:35:19
We hebben ontzettend genoten van de kanotour! De reis naar de plek van bestemming was al een hele mooie ervaring. De kanotour zelf was ook prima geregeld. De gidsen waren bijzonder aardig en hulpvaardig! Het overnachten in de jungle en het slapen in de hangmatten was een prachtige onvergetelijke ervaring. De maaltijden werden ook goed verzorgt, we zijn niks te kort gekomen!
Een prachtige trip en absoluut de moeite waard!!

Met vriendelijke groet,
Fam. Dieleman
fam. Coops
26-02-17 10:54:40
Even een mailtje om je te bedanken voor je goede zorgen, je hebt ons alle leuke plekjes van Suriname laten zien .
Het was super dat je 24/7 bereikbaar bent want toen wij je nodig hadden was je er en dat is een heel goed gevoel. Wij zijn ook goed in staat om dingen zelf op te lossen maar jij weet sneller de weg dan wij.

Wij hebben veel gezien ,ook door de excursies, het fietsen en het koken had ik niet willen missen. Je hoort ,ziet en proeft Suriname.
Wij hebben op al de excursies hele gezellige mensen ontmoet die wij dan later weer in Paramaribo zagen, hoe leuk is dat?
De tussen stop in Bloemendaal was heel relaxed, heerlijk aan het zwembad liggen en vriendelijke mensen en heerlijk eten. De luiaard had geen zin om zich te laten zien, maar dat werd goed gemaakt door de vele vogels.
Kabalebo was echt schitterend,met nogmaals een prima groep waar wij heel veel pret mee hadden , de lodge was echt super.

Beste Marijke,als iemand vraagt naar een reisburo voor Suriname ben je de eerste die wij je aanraden!

Dus nogmaals bedankt ,wij hadden een super vakantie en je hebt alles goed geregeld.

Aad Sinke
11-01-17 16:48:42
In oktober vorig jaar een fantastische reis in Suriname gemaakt. Paramaribo, Domburg en Kabalebo, allemaal fantastisch. De Vip service bij aankomst in Suriname is het geld meer dan waard, erg ontspannen aankomen op deze manier!
Kabalebo is zeker een aanrader. Deskundige medewerkers die een erg persoonlijk junglesafari programma proberen samen te stellen. Goede kamers met airco, een lekker zwembad om bij te ontspannen en heerlijk gegeten ook! De rust in Kabalebo is iets om met heimwee aan terug te denken.
Al met al top!
Aad en Stewart
Anna Zijlstra
10-01-17 12:37:36
We zijn net weer teruggekomen van een fantanstische reis naar Suriname. We waren samen met ons twee dochters van 6 en 9 die ook enorm genoten hebben. Veel verschillende indrukken opgedaan. We zijn heel goed geholpen door Marijke. Samen hebben we een leuke reis samengesteld. We zijn in Awarradam geweest om ook de cultuur van de marrons te kunnen zien en tot slot naar Kabalebo, prachtig resort, veel mooie tochten gemaakt, veel dieren en planten gezien onder begeleiding van een proffesionele gids. Eten en de kamers waren ook goed. Vooral de panormasuites waar je een mooi uitzicht hebt en ook de ruimte. Suriname heeft een speciaal plekje in ons hart gekregen en we komen zeker nog eens terug!
R. ten Wolder
05-01-17 16:25:06
We zijn net terug van een fantastische reis door Suriname. Een schitterend land dat zeker een bezoek waard is. Travelsuriname heeft ons heel goed geholpen. Zowel bij de voorbereiding als tijdens het verblijf in Suriname. Bij de voorbereiding werd d.m.v. telefonisch contact goed gekeken naar onze wensen. De jungletrip Anaula was voor ons het hoogtepunt ! Het voordeel van Travelsuriname is dat je niet alles tot op de minuut hoeft vast te leggen en gaandeweg de reis nog e.e.a kunt reserveren en advies vragen. Bedankt Marijke en rest van het team !
H Van Duijn
13-10-16 17:07:19
Wij zijn met 4 personen afgelopen zomer naar Suriname geweest met Travelsuriname. We hebben een rondreis gemaakt waarbij we zijn begonnen bij Bloemendaal, daarna hebben we door de plantages gefietst, gekampeerd in Pingpe en als laatste een binnenlandse tour naar Kabalebo gedaan. We hebben een fantastische reis gehad, hoewel niet goedkoop. Travelsuriname heeft ons uitstekend en eerlijk van advies voorzien. Heel fijn dat we tijdens het verblijf in Suriname contact konden houden met Travelsuriname.

H. van Duijn
Sandra en Jeroen De Boer
22-08-16 17:22:54
Wijn zijn gezin met 2 kinderen en we wilden graag naar Suriname. Wij waren nooit eerder is Suriname geweest en zochten daarom advies van een Surinamespecialist die ook buiten kantooruren beschikbaar is. Na overleg met Marijke hebben we wat tours geboekt en een hotel. De courtesytreatment op het vliegveld bij aankomst was heerlijk. De tours Warsppakreek, Brownsberg en Awaradam waren indrukwekkend. Heel bijzonder dat je Nederlands kunt spreken met de lokale mensen in de jungle.
Travelsuriname heeft ons prima geholpen. We zullen zeker bij ze terugkomen bij een volgende reis!

Sandra en Jeroen uit Amersfoort
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram