Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo


Gastenboek

91 berichten op 10 pagina's
fam Scheffelaar
22-10-23 12:21:22
Wat hebben we een fantastisch mooie tijd in Suriname mogen hebben!! Dankbaar thuis nu en rest ons héél lang nagenieten van dit intens groene land 💚, met haar mooie bomen, planten, bloemen en dieren (die hadden zich vanwege de hitte echter goed verstopt 😉) De aapjes bij Knini Paati op de ochtend van vertrek waren dan ook een cadeau!

De rijke historische en culturele aspecten waren boeiend, interessant en mooi. De gidsen en chauffeurs waren allen betrokken en zorgzaam en namen ons gepassioneerd bij de hand. Van toegevoegde waarde, héél blij mee!

De vele contacten en gesprekken hebben ons vooral laten zien dat (ondanks de grote zorgen op velerlei gebied) positiviteit, geloof, familiebanden, én grote levenskunst hen doorgaans tóch blijmoedig in het leven doen staan. Met fantastisch humorgevoel en gulle lach bovendien!!

Kekemba was elke keer weer thuiskomen!! Heerlijke plek!

Wij danken jullie nogmaals hartelijk voor de mooi samengestelde reis en begeleiding ter plekke en op afstand!!
Githa Glorie
22-09-23 21:10:54
Een mooie, bijzondere reis met veel afwisseling van natuur en cultuur.
Goed samengesteld met voldoende rustdagen.
Corine de Vries
11-09-23 13:14:38
Wij hebben met ons gezin van vier mede dankzij Travelsuriname een onvergetelijke reis van drie weken achter de rug. Wat een schitterend land, adembenemende natuur, vriendelijke mensen en overheerlijk eten! Meestal organiseren wij onze reizen zelf, maar in Suriname kan je vrijwel niet zonder de hulp van een goed reisbureau als je niet onbeperkt tijd hebt en graag veel wilt zien en meemaken.
We hadden zelf al ongeveer bedacht wat we wilden gaan doen, maar Marijke had ook een aantal goede suggesties die we hebben overgenomen. Zo reisden we naar Paramaribo, op de fiets naar Peperpot en Frederiksdorp, per auto en/of korjaal naar de Brownsberg, Ston island, Knini Paati, de Raleighvallen, de Voltzberg, Bigi Pan, Bloemendaal en Duivelseiland en Cayenne in Frans Guyana. In de jungle, in de rivier en aan de kust zagen we talloze apen, luiaards, zeekoeien, kaaimannen, arenden, toekans, reuzenschildpadden, dolfijnen, rode ibissen, piranha's en zelfs een enorme anaconda.
Onze chauffeurs waren altijd op tijd, de accommodates waren fijn (soms chique en soms sober maar dan wel heel bijzonder) en onze gidsen waren slim, vriendelijk, vol humor en goed voorbereid en op de hoogte. Kortom: een topreis!
Astrid Londeman
09-09-23 09:47:39
We hebben in de zomer van 2023 een prachtige reis door Suriname gemaakt met onze 13-jarige zoon. Bijna alles vooraf door Edward en Marijke vast laten leggen en hier geen spijt van gehad. Alles supergoed geregeld, de gidsen steeds stipt op tijd en elke avond een appje van Marijke voor de volgende dag. We moesten noodgedwongen onze reis iets aanpassen, maar ook hierin echt fijn meedenken vanuit Marijke en hebben ook dit super geregeld. We zijn 23 dagen in Suriname geweest en hebben dus echt veel kunnen zien. Hoogtepunten waren toch wel de "fietsvakantie" over de plantages, waarbij de overnachting op Marienbosch echt heel authentiek was. Je waant je echt even terug in de koloniale tijd. Daarna hebben we de Gran Rio expeditie gedaan, welke werkelijk fantastisch was. Echt diep in de jungle en back to basic slapen in hangmattenkamp en eten "uit" de jungle. Zelfs piranha's gevangen en gegeten. Deze trip was echt een avontuur! Wat vooral ook enorm opviel: de vriendelijkheid van de Surinamers zelf!
Martijn Bauer
08-09-23 08:57:36
Marijke en Edward hebben een uitstekende reis voor ons georganiseerd! Goed geïnformeerde gidsen, alle vervoer op tijd en geweldige locaties. Marijke was steeds gemakkelijk bereikbaar via Whatsapp voor vragen. Suriname is een enorme aanrader - een prachtig land met heerlijk eten en een superinteressante bevolking. Ook onze kinderen van 10 en 4 konden de reis erg waarderen.
Like
Peter en Hetty
02-09-23 17:18:06
We hebben erg genoten van de reis door Suriname.
Alles hadden jullie goed geregeld.
De app groep was heel handig voor de laatste details en vragen.
Leuke chauffeurs en gidsen, van hun leer je het land goed kennen.
Dagritme was prima: smorgens actief, lunch en daarna te warm: of een korte wandeling of museum of zwembad of rivier.
Niet elke keer terug naar Paramaribo heeft een hoop reisuren gescheeld, andere Nederlanders deden dat vaak wel.
Veel gedaan in drie week: Stadstour, fietsen Commewijne, Bigi Pan, Bloemendaal/Groningen, Raleighvallen, Palulu, Jodensavanne, Danpaati en natuurlijk Paramaribo een aantal dagen. Suriname, top vakantieland!!
J. van Dam
13-08-23 12:12:34
We maakten in de zomer van 2023 een geweldige rondreis door Suriname met onze 12-jarige dochter. Travelsuriname dacht met ons mee waarheen te gaan en boekte geweldige gidsen, alle overnachtingen, het meeste vervoer en de maaltijden op locatie. Dat was uitstekend geregeld. En er was genoeg ruimte en tijd om ook onze eigen gang te gaan en zelf te plannen wat we wilden doen.
We reisden van Paramaribo naar voormalig plantagegebied Commewijne, vervolgens naar natuurgebied Bigi Pan en topresort Bloemendaal, terug naar Paramaribo voor rustige dagen en vandaar naar Dan Paati in Amazonegebied en tenslotte naar de Brownsberg.
Lievelings: de mensen die we ontmoetten, de uitzichten (tuinen vanuit de buitenzwembaden! de sterrenhemel bij Dan Paati!), de heerlijke koele drankjes (drinken uit een kokosnoot! gemberbier! dawet!), de wilde dieren (luiaarden! aapjes! boomkip! waterkip!), het lekkere eten (baka bana! roti met pompoen en rundvlees! vegetarische opties!)
Roy Heinink
13-08-23 12:11:39
Marijke en Edward zijn twee hele fijne mensen die alles willen doen om de reis naar Suriname op maat te maken voor je.
Gaat er onverhoopt onderweg iets mis, dan helpen ze je ook om te zorgen dat je reis weer voorspoedig kan worden voorgezet. Onze reis was een enorm bijzondere en waardevolle tijd met prachtige herinneringen. Dank!
juli/Augustus 2023
Reinier Veerman
15-05-23 15:04:39
Onze reis maar Suriname was perfect geregeld door Travelsuriname. Goede snelle communicatie en alles goed doordacht . Echt een aanrader!
Jim Schalekamp
15-05-23 15:00:23
Voor een prachtige mooie reis naar Suriname zijn we gelukkig bij Travelsuriname terechtgekomen. Edward en Marijke hebben ons in een persoonlijk gesprek wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en we hebben in prettig overleg een programma voor 25 dagen samengesteld. Die 25 dagen zijn inmiddels een topervaring: Suriname is een mooi land met indrukwekkende natuur, veel cultuur en geschiedenis, mooie mensen en bijzondere ontmoetingen. Van het levendige Paramaribo tot de cultuur en natuur aan de Boven-Surinamerivier. Fietsen van Paramaribo naar Commewijne, vogels spotten in Bigi-Pan, relaxen op prachtige plekken als Bloemendaal en Seliba Glamping, en als klap op de vuurpijl met een door en door ervaren gids de ongerepte jungle in bij de Grand Rio tour. Wat een prachtige combinatie van natuur, cultuur en avontuur.
Tijdens de reis werden we door Marijke per app geïnformeerd waar en hoe we naar een nieuw onderdeel van de reis zouden gaan. Alles was steeds tot in de puntjes geregeld. Travelsuriname heeft een goed netwerk in het land en dat merk je. Het reizen was van aankomst tot terugreis heel prettig en zorgeloos. Ook kregen we steeds ervaren gidsen mee, waardoor we zoveel gezien en van hen geleerd hebben. Wat zijn wij blij dat we onze reis op deze manier hebben georganiseerd. Er is zoveel te zien en te beleven in dit fantastische land waar Nederland veel mee deelt. We willen graag weer een nieuwe reis naar Suriname maken en dan weten we Travelsuriname zeker weer te vinden. Marijke en Edward, dank jullie wel voor het organiseren en begeleiden van deze bijzonder mooie reiservaring!
Jim en Petra
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram