Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo


Gastenboek

83 berichten op 17 pagina's
Reinier Veerman
15-05-23 15:04:39
Onze reis maar Suriname was perfect geregeld door Travelsuriname. Goede snelle communicatie en alles goed doordacht . Echt een aanrader!
Jim Schalekamp
15-05-23 15:00:23
Voor een prachtige mooie reis naar Suriname zijn we gelukkig bij Travelsuriname terechtgekomen. Edward en Marijke hebben ons in een persoonlijk gesprek wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en we hebben in prettig overleg een programma voor 25 dagen samengesteld. Die 25 dagen zijn inmiddels een topervaring: Suriname is een mooi land met indrukwekkende natuur, veel cultuur en geschiedenis, mooie mensen en bijzondere ontmoetingen. Van het levendige Paramaribo tot de cultuur en natuur aan de Boven-Surinamerivier. Fietsen van Paramaribo naar Commewijne, vogels spotten in Bigi-Pan, relaxen op prachtige plekken als Bloemendaal en Seliba Glamping, en als klap op de vuurpijl met een door en door ervaren gids de ongerepte jungle in bij de Grand Rio tour. Wat een prachtige combinatie van natuur, cultuur en avontuur.
Tijdens de reis werden we door Marijke per app geïnformeerd waar en hoe we naar een nieuw onderdeel van de reis zouden gaan. Alles was steeds tot in de puntjes geregeld. Travelsuriname heeft een goed netwerk in het land en dat merk je. Het reizen was van aankomst tot terugreis heel prettig en zorgeloos. Ook kregen we steeds ervaren gidsen mee, waardoor we zoveel gezien en van hen geleerd hebben. Wat zijn wij blij dat we onze reis op deze manier hebben georganiseerd. Er is zoveel te zien en te beleven in dit fantastische land waar Nederland veel mee deelt. We willen graag weer een nieuwe reis naar Suriname maken en dan weten we Travelsuriname zeker weer te vinden. Marijke en Edward, dank jullie wel voor het organiseren en begeleiden van deze bijzonder mooie reiservaring!
Jim en Petra
A. den Held
15-05-23 14:55:29
We zijn top geholpen door Travelsuriname op onze reis door Suriname. Alles klopte (de boekingen van hotels, gids, fiets en meer) en toen we door het hoge water van de Suriname rivier noodgedwongen uit onze lodge geevacueerd moesten worden, was zowel de terugreis en opvang in Torarica voor ons geregeld.
Chapeau.
Henk en Odette DEEL 3
15-03-23 22:13:15
De laatste stop was op Camping Palulu. Als je steeds op hele mooie overnachtingsplekken bent geweest, dan valt Palula wel wat tegen; het is beter om hier te beginnen en het dan op te bouwen.

En na 3 weken was het weer voorbij…… We hebben genoten van de natuur en natuurlijk van de ongelooflijk aardige mensen.
Als het meezit, komen we zeker terug! En dan laten we alles weer regelen door Marijke en Edward van Travel Suriname!

Henk en Odette Eijkmans
Henk en Odette DEEL 2
15-03-23 22:11:54
We reisden vervolgens weer terug naar het oosten en logeerden op Bloemendaal, een kleinschalig complex in een weldadige tuin met 4 appartementen aan de Saramacca Rivier. Anoeska ontving ons en regelde alles en haar man Kenneth was een uitstekende kok!
Vlakbij was het beroemde Luiaard Opvang Centrum en toen wij daar een bezoek brachten werd er toevallig een herstelde luiaard weer teruggezet in de natuur: wat een fantastische ervaring was dat!
Verder nog naar Groningen gefietst en de volgende ochtend een uitermate succesvolle boottocht gemaakt met Harry: brullende apen in de volle zon op de eerste rang en veel soorten vogels, o.a. de groefsnaveltoekan!

Ook weer na 2 dagen een tussenstop in Torarica en vervolgens op weg naar Anaula: eerst met een klein busje tot de haven van de Boven Suriname Rivier (je kijkt je ogen daar uit: lossen en laden van spullen en mensen uit en in korjaals). Vervolgens met onze bagage in een korjaal gestapt en langs diverse watervallen in lodge Anaula aangekomen.
Ook deze lodge lag in een prachtige tuin op een riviereiland en de heerlijke huisjes waren langs de rivier gesitueerd. Wat een rust en uitzicht!
Samen met gids Urphil hebben wij een bovenmatig interessant bezoek gebracht aan het Marrondorp Aurora en diverse bosexcursies gemaakt, o.a. een vogelspinnensafari in de avond.
Ook op deze plek zijn we zeer verwend door het zien van veel vogelsoorten!

Na drie dag weer even terug naar Torarica om de volgende ochtend met een kleine Cessna naar het binnenlandse Kabalebo te vliegen. In de verste verten woonde daar niemand, dus de jungle was er heel schoon en de dieren voelden zich niet bedreigd.
Bij aankomst kregen wij te horen, dat wij een up-date kregen, omdat de kamer van de oorspronkelijke reservering geschilderd werd i.v.m. de komst van de president en zijn familie. We kwamen terecht in de suite op palen, waar de president na ons kwam te slapen! Het was dan ook de mooiste slaapplaats ever (en we zijn de hele wereld al over geweest, dus dat zegt wat!). - Vervolg in deel 3
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram