Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Dolfijnen sunset tour.

Dagprogramma:
Aan het einde van de dag kun je heerlijk uitwaaien op de rivier tijdens deze drie uur durende ontspannen boottocht. Onder het genot van een consumptie (alcoholisch of niet) lekkere snacks en een ontspannen muziekje genieten we van de koelte op het water en het uitzicht.
We gaan eerst op zoek naar dolfijnen en brengen daar wat tijd mee door. Meestal komen ze nieuwsgierig dichtbij. Als je hun kleine oogjes boven het wateroppervlakte even naar je ziet schitteren in het voorbijgaan, is de kans groot dat ze zin hebben om te komen spelen.
Vervolgens brengen we een bezoek aan de plantage Johan en Margaretha. Op een houten terras aan de rivier zul je hier, afhankelijk van het seizoen, diverse lokale snacks, zoals knapperig gebakken zwampvisjes of authentieke barra’s, kunnen proeven. Je kunt vervolgens een kleine wandeling maken of gewoon lekker blijven zitten.Na de zonsondergang varen we richting de monding van de Atlantische oceaan. Ondertussen verkleurt de lucht en valt langzaam de schemering in. Met gezellige lampjes aan boord en een sfeervol muziekje varen we, terwijl het donker wordt, weer terug.

Inbegrepen in de tour: drie consumpties (alcoholisch of niet), uitgebreide Surinaamse snacks.

Vertrek: verzamelen - 16.00 uur bij de pier van Leonsberg. 16:15 uur vertrek.

Terugkeer: om 19.00 uur meert de boot aan bij de pier van Leonsberg.

Meer weten ?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram