Bouw je eigen Suriname vakantie: Onze ervaring, jouw route, jouw tempo

Resort de Plantage

De Plantage is een resort op slechts 30 minuten rijden vanaf de Wijdenboschbrug in Paramaribo. U kunt hier genieten van tal van diersoorten, waaronder brulapen, doodshoofdapen en kapucijnapen. Luisterend naar de muziek van de verschillende soorten vogels, geniet u van een uitgebreid ontbijt in ons restaurant of van een drankje bij het zwembad of op uw balkon. Ook kunt u een begeleide wandeling maken door het bos.

Resort De Plantage beschikt over acht huizen in een groene omgeving; allen voorzien van een ruim balkon met hangmat, een voorkamer met comfortabele stoelen, koelkast en waterkoker. Daarnaast een slaapgedeelte en een ruime douche/toilet. In de vierpersoons huisjes zijn twee aparte slaapkamers met een dubbelbed en twee enkelbedden.


Het hooggelegen restaurant van Hotel De Plantage biedt rondom uitzicht over het gehele terrein. Hier bent u elke ochtend tussen 08.30 en 10.00 uur welkom voor een ontbijtbuffet. Tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u genieten van een lichte lunch en vanaf 18.30 uur kunt u dineren. Alle gerechten zijn internationaal georiënteerd, maar zoveel als mogelijk bereid met Surinaamse producten.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram