Vogelspotten, een gezellig guesthouse midden in de stad en een authentiek bezoek aan de Marrons, diep in het oerwoud
View this email in your browser

De zomer komt eraan !!!

Heb je al plannen voor deze zomer ? Wat dacht je van Suriname !! Wij zijn net terug van werkbezoek en we zitten boordevol ideeën en tips ! Hieronder een greep maar bekijk vooral ons volledige aanbod op www.travelsuriname.nl

Bird Paradise
Dit geheime vogelparadijs ligt op ongeveer een half uurtje rijden vanaf het centrum van Paramaribo. Het is nog niet ontdekt door de vele toeristen en een waar paradijs is het. Het is alsof je in het oerwoud van het binnenland loopt maar hier heb je de garantie heel bijzondere vogels en andere dieren van dichtbij te zien. Dus heb je geen tijd of zin om uren in het bos te lopen zoeken dan ben je hier aan het juiste adres ! 

meer lezen
filmpje

Downtown oasis

Ben je op zoek naar gezelligheid en rust dan ben je hier op de juiste plek ! Downtown oasis heeft zowel kamers als appartementen maar is kleinschalig en wordt zeer gewaardeerd door de gasten, vooral omdat het zo centraal ligt en een fiets lenen om even de stad in te gaan is geen probleem !   
meer lezen

Pingpe : in de jungle bij de Marrons
Tijdens deze 3 tot 6-daagse ‘jungle experience’ ontdek je de jungle van Suriname op een avontuurlijke wijze! Je kunt hier een paar dagen in lodges verblijven met korte boswandelingen, een bezoek aan het dorp en kaaimanspotten maar ook overnachten in een hangmat, diep in het bos !
meer lezen
filmpje

Bird Paradise bekijk hier het filmpje

Guesthouse Downtown Oasis

Bijkomen in hartje centrum
van Paramaribo
Pingpe : een authentieke ervaring bij de Marrons

Bekijk hier het filmpje
 
Misty mountain bij Kabalebo resort
Copyright ©2017 travelsuriname.nl, All rights reserved.


Ons mailadres is:
info@travelsuriname.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

www.travelsuriname.nl
Share
Tweet
Forward