Binnenlandse trips, kinderreizen en het koloniaal verleden.
View this email in your browser

Warme reizen naar Suriname

Het wordt koud en donker in Nederland, tijd om na te denken over de volgende reis naar wat zon en warmte ! Hier wat ideeën maar bekijk vooral ons volledige aanbod op www.travelsuriname.nl

Awaradam
Je vakantie naar Suriname is niet compleet wanneer je niet in het binnenland bent geweest ! Awaradam een ideale plek om te bezoeken, niet alleen voor natuurliefhebbers, maar voor iedereen die meer wil weten over de West-Afrikaanse cultuur zoals die is gebleven in Suriname. Een onvergetelijke ervaring tijdens deze tour is een nachtrondvaart, onder de eindeloze sterrenhemel, die je brengt naar het nabijgelegen dorp Kosindo voor een authentieke culturele avond met zang en dans. 

Reizen met kinderen
Surinamers zijn dol op kinderen, en wanneer je met kinderen reist is er snel aansluiting gevonden. Het merendeel van onze tours is geschikt voor kinderen, sommige tours zijn hooguit afhankelijk van de leeftijd de kinderen. Heel vaak kan er, indien nodig, iets worden aangepast waardoor de kinderen prima mee kunnen. Er is vaak gelegenheid om te zwemmen en welk kind houdt daar nou niet van !! 

Warappakreek.
Deze trip is vooral geschikt voor iedereen die wat meer te weten wil komen over de geschiedenis van de plantages maar ook vogelspotters kunnen hun hart hier ophalen. Dit is een prachtige trip over het water langs verschillende plantages waarbij je in het bijzonder veel leert over de eens zo bloeiende plantagecultuur van plantage Reynsdorp

Awaradam : op bezoek bij de Marrons, diep in het oerwoud. Bekijk hier wat deze prachtige trip naar de jungle jou te bieden heeft. 
Reizen door Suriname met kinderen is helemaal niet ingewikkeld, integendeel :
het juist heel erg leuk !
Suriname met kinderen 
Vaar door de koloniale geschiedenis van Warappakreek
Stap terug in de geschiedenis en raak het verleden aan. 
Misty mountain bij Kabalebo resort
Copyright ©2016 travelsuriname.nl, All rights reserved.


Ons mailadres is:
info@travelsuriname.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

www.travelsuriname.nl
Share
Tweet
Forward