Boek deze maand nog en ga mee de jungle in !!! 
Niet goed leesbaar ? Bekijk dan de webversie

 

Travelsuriname wenst jullie :

Wan bun new jari !
!


Ons begin van 2022 was in heerlijk warm  Suriname 

In december zijn we zelf afgereisd naar Suriname om daar de feestdagen met familie door te brengen. Ook bekeken we hoe de situatie daar nu is voor toeristen en wat de invloed is van Covid-19 op het reizen naar en in Suriname. Lees hier onze ervaringen in de jungle op de Fredberg en bij het prachtige Akira - Bigi Pan
www.travelsuriname.nl


Travelsuriname was afgelopen december op de Fredberg  !!

Fred Pansa heeft ons afgelopen december zijn Fredberg laten zien. Een prachtig natuurgebied midden in de jungle met veel flora en fauna. Dieren die wij hebben gespot zijn : apen, vogels, kikkers, slangen, spinnen, vlinders. Maar ook prachtige planten en bloemen zoals orchideeën, lianen, enorme woudreuzen, bergstroompjes en nog veel meer. Het hoogtepunt is ongetwijfeld slapen onder de sterrenhemel bovenop de Fredberg !! Een ervaring om nooit te vergeten.


 

Travelsuriname geeft binnenkort weer een aantal webinars ! 

Afgelopen jaar hebben we meerdere webinars gegeven. Dit hebben we gedaan om het gat op te vullen door het wegvallen van de reisbeurzen. Dit is ons maar ook veel gasten erg goed bevallen. 

We starten altijd met een algemeen deel over reizen naar Suriname en daarna gaan we in op het thema van de webinar, soms nodigen we hiervoor gastsprekers uit. Aan het einde van de webinar is er altijd gelegenheid tot het stellen van vragen of maken van afspraken voor een persoonlijk (individueel) gesprek. Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van een webinar ? Geef je dan op door op onderstaande link te klikken

 Ja,ik geef me op ! 

 

 

Akira : vogelsppotten in Bigi Pan 


Afgelopen december zijn we naar Bigi Pan gegaan. Dit keer verbleven bij Akira waterresort. Bigi Pan is een groot natuurgebied in het westen van Suriname, vlakbij het plaatsje Nieuw Nickerie. Het gebied is rijk aan flora en fauna en is vooral een vogelparadijs. Geniet van het indrukwekkende schouwspel van de duizenden vogels die in dit gebied verblijven. Overnacht in één van de vrijstaande overwater lodges, in het meest luxe resort van Bigi Pan. Alle lodges zijn gebouwd op het water en beschikken over een ruim balkon, waar u kunt genieten van het magische uitzicht over het meer. Een uitzicht dat elk moment van de dag anders is.
meer lezen
Geen visum meer nodig

De Surinaamse president Santokhi heeft aangegeven dat reizigers naar Suriname geen visum meer nodig zullen hebben om het land te bezoeken.Suriname heeft de inkomsten van toeristen wel nodig, dus zullen die een toeristenkaart moeten kopen.Het visumvrij maken van het land is volgens Santokhi goed voor de economie en het toerisme.

 

 

Hoe is het reizen naar Suriname op dit moment ? 


Op dit moment is het beleid zo dat je Suriname binnen kunt komen wanneer : 
- je volledig bent gevaccineerd
- de nodige testen hebt gedaan zoals PCR en/of antigeen
- booster is op dit moment niet verplicht

Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet geldt er geen quarantaineplicht. 

Wanneer je bent aangekomen in Suriname moet je na 3 dagen een antigenentest doen. Als deze negatief is dan kun je je vrij bewegen door Suriname
Waarom Travelsuriname ?
  • Contactpersoon ter plekke
  • Je betaalt pas 8 weken voor vertrek
  • Geen risico, aangesloten bij garantiefonds GGTO èn VvKR
  • Grote, actuele kennis van het land : wij zijn zelf Surinaams/Nederlands 
  • Persoonlijke aanpak
  • Kleine groepen, kleinschalige accommodatie
  • Reis-op-maat, volledig afgestemd op jouw wensen
  • Altijd bereikbaar ook buiten kantooruren

Lees hier meer : wie zijn wij ?

Deze keer in uitgelicht : 

 

Warappakreek - Plantage Bakkie

Op de plantage Bakkie aan de Commewijnerivier is in November het Museum Bakkie geopend. Een aantal jaar geleden werd begonnen met het graven van de Warapakreek een paar oude flessen werden gevonden werd begonnen met de gevonden vorwerpen een collectie op te bouwen.  Eén van de meest opvallende vondsten is de romp van een Amerikaans vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog. 
Lees meer:


Inspiratiereizen

Wij hebben geen reis A,B of C waaruit je moet kiezen. Iedereen is anders en heeft dus andere wensen. Het is dan ook niet fijn om een reis te moeten maken die iemand anders voor jou heeft bepaald. Toch is een voorbeeld soms wel makkelijk ….
Wil jij ook zo'n mooie Suriname Kalender 2022 ?

Travelsuriname.nl is al jaren sponsor van de Suriname kalender. Met de opbrengst van deze kalender worden sociale projecten in Suriname gesteund. Als je in januari of februari jouw rondreis door Suriname bij www.travelsuriname.nl boekt krijg je de Suriname Kalender 2022 cadeau. Hij is ook los verkrijgbaar voor € 13,50 (excl. verzendkosten) 

Heb je een vraag ? Neem hier contact met ons op
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Misty mountain bij Kabalebo resort
Copyright ©2017 travelsuriname.nl, All rights reserved.


Ons mailadres is:
info@travelsuriname.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

www.travelsuriname.nl
Share
Tweet
Forward